Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhat-e fiatal férfitanár...

Hordhat-e fiatal férfitanár fülbevalót?

Figyelt kérdés
Régóta vágyom arra, hogy kifúrassam a fülemet, nagyon szeretnék egy közepes méretű karikát a bal fülembe (esetleg mindkét fülembe). Egy haverom mindkét fülében hord közepes karika fülbevalót, s nagyon jól áll neki. Csak neki könnyebb a helyzete, nem suliban dolgozik, mint én. Rám néha akkor is furcsán néznek a kollégák, amikor hátrazselézem a hajamat, vagy amikor testhezálló, szűl pólóban megyek be tanítani. De még csak a 20-as éveim végén járok, miért ne lehetnék olyan divatos, mint a korombeli srácok?
2009. márc. 19. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Hordani talán hordhatsz, de szerintem irtó hülyén néznél ki benne....az ilyen karika fülbevalók utoljára a 90-es években voltak menők...és mivel a diákok a "ciki" tanárokat szeretik szivatni, lehet kapnál te is...vagy csak a hátad mögött. Kell ez neked? Legyél fiatalos inkább az öltözködésedben.

Nézd meg ezen a blogon Ákos, 28-at!

[link]

Az a fülbevaló menő csávónál is...de egy karika?!

2009. szept. 15. 15:16
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Ja, avval én is egyetértek, hogy fúrasd ki a füled, ha nem nézel ki hominak a két karika fülbevalóval, és amíga suliban vagy szedd ki, de mindenhova máshova hordhatod
2009. szept. 15. 15:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hordjad hát, ne foglalkozz azzal hogy suli..tuti lehet ott is;)

Úgy élj ahogy jólesik, én is úgy élek:P

17/L

2009. szept. 15. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
az én osztályfőnökömnek meg nyelv piercingje van xD
2009. szept. 15. 16:14
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem megengedett !!

Suli suli de peldat kell mutattni azert a diakoknak is !!

1 tipp a koves fulcsik allnak jol a pasiknak xD

szabadidodben pedig oltozhetsz ugy ahogy akakrsz .. sexin is akar :>

2009. szept. 15. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát hordhatsz, de a fiatal tanár is a tanuló szemében tanár. Én 18 vagyok és erősen kibeszélném azt a barátnőimmel ha vmelyik 25-26 éves tanárunk fülében karikát látnék XD sztem nem suliba való, ha már ki van lyukasztva is látszik.

Éppen lehet jól néz ki, meg is lehet szokni, és akkor a gyerekek közelebbinek éreznék a tanárt. De sztem akkoris furcsa, én nevetnék:D

Bár számításba kell venni hogy számomra nagyon kritikus pont egy fiú fülbevalója. Nem azt mondom hogy nem lehet, de válogatok:P

2009. szept. 15. 21:21
 17/21 anonim válasza:

szerintem hordj nyugodtan mért is ne? a te életed:)

én pl. marhára örülnék ha lenne egy ilyen tanárunk:)

2009. szept. 16. 16:45
 18/21 anonim ***** válasza:

tényleg a kérdés feltevése óta már kifúrattad a füledet?

sikerült dönteni?

2009. nov. 14. 02:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyetemi oktatónak lehet fülbevalója? Ez is felvetődött bennem a fiatal tanár kapcsán! Engem érdekelne, hogy döntöttél a füllyukasztásoddal kapcsolatban?
2009. nov. 22. 23:34
 20/21 A kérdező kommentje:

Végül csak nem lyukasztottam ki a fülemet, öndekorációs igényem kielégítésére inkább nyakláncokat és karkötőket hordok.

Érdekeset kérdeztél az egyetemi oktatókkal kapcsolatban. Mivel a felsőoktatásban nagyobb a tanári autonómia, nem olyan erős a kontroll, így az önmegvalósítás szabadságfoka is nagyobb. Különben annakidején volt olyan tanársegéd az egyetemünkön, aki fülbevalót viselt a bal fülében.

2009. nov. 23. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!