Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhat-e fiatal férfitanár...

Hordhat-e fiatal férfitanár fülbevalót?

Figyelt kérdés
Régóta vágyom arra, hogy kifúrassam a fülemet, nagyon szeretnék egy közepes méretű karikát a bal fülembe (esetleg mindkét fülembe). Egy haverom mindkét fülében hord közepes karika fülbevalót, s nagyon jól áll neki. Csak neki könnyebb a helyzete, nem suliban dolgozik, mint én. Rám néha akkor is furcsán néznek a kollégák, amikor hátrazselézem a hajamat, vagy amikor testhezálló, szűl pólóban megyek be tanítani. De még csak a 20-as éveim végén járok, miért ne lehetnék olyan divatos, mint a korombeli srácok?
2009. márc. 19. 19:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

attol fugg hogy milyen iskolaban tanitassz...fugg a szabalyzatatol

az en sulimban pl tilos tanaroknak diakoknak egyarant ... a varos legszigorubb sulijaba jarok XD .. tiszta borton ... viszont ha lazabb suliban tanitasz akkor szerintem siman beteheted a fulcsit

2009. márc. 19. 19:35
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

miért ne? én imádnám ha divatos, menő fiatal tanárom lenne (mondjuk akkor biztos nem nagyon felelnék 5-ösre^^) :D

de ha az iskola elég konzervatív (innen gondolom:"néha akkor is furcsán néznek a kollégák, amikor hátrazselézem a hajamat, vagy amikor testhezálló, szűl pólóban megyek be tanítani"), akkor azt is gondold végig szerintem, hogy az igazgató mennyire viseli el az ilyesmit, mert azt azért nem szeretnéd gondolom, hogy ezért megutáljon és szivasson. A kollégákkal meg ha jóba vagy és nincsenek feszültségek a tanári karon belül akkor szerintem nem akadály.

na szép kis regényt írtam :D minden jót

2009. márc. 19. 19:39
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

ugyis meglehet oldani hogy vakacioba csinaltatod meg a fulbevalot ... es akkor ha kiszeded nem forr be olyan hamar --> vagyis a suliban (munkaidoben) kiszeded ... munkaidon kivul pedig hordhatod D

(az elso voltam)

2009. márc. 19. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
szerintem attól is függ,hogy milyen tantárgyakat tanítasz,és hogy heti hány órád van. ha csak nagyon kevés,és keveset tartózkodsz az iskolában,nem vészes.nálunk a férfi angol tanár hetente 3x jár be. nagyon jó pasi,szűk felsőket hord,szűk farmert,és még csak 26 körül lehet.: P de a kérdésedre visszatérve.. csináltasd meg nyugodtan..legfeljebb ameddig órád van,kiveszed: )
2009. márc. 19. 20:20
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Egyik barátom úgy csinálja hogy amíg a suliban dolgozik addig kiszedi, megmondták neki hogy ki kell vennie, még a nyelvpiercingjét is, ami elég nevetséges, de hát...ez van sajnos. De sulin kívül nyugodtan lehetsz divatos, abba már nem szólhatnak bele.
2009. márc. 19. 20:23
 6/21 A kérdező kommentje:
Milyen tantárgyakat tanítok? Történelmet és földrajzot.
2009. márc. 19. 20:24
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem b*zis, és jól áll akkor csak nyugodtan!

Látom vannak normális tanárok is, nem csak az öreg maradiak :D

2009. márc. 19. 22:21
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vaskalapos a főnök(márpedig miért lenne ha feltetted a kérdést),akkor nyugodtan.A diákok pedig egyenesen imádják ha a tanár laza(és még helyes is:D).

Mi a töritanárunkkal futottunk össze mindig a clubbokban, a tesitanárainkkal iis náha,de nekik a meccseikre jártunk inkább:D

2009. márc. 24. 14:27
 9/21 anonim válasza:
100%
szerintem a te döntésed, hogy nézel, ki de a házirendtől si függ. ha pl a tanítványaid nem hordhatnak testékszert, akkor a suliba ne hordd. egyébként sztem furasd ki nyugodtan, ha neked ez tetszik.
2009. márc. 29. 16:46
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, mar megint a ferfitanar, becsengettek, igy visszatert a regi ismeros?

Szerintem siman hordhatsz fulbevalot,ha szeretnel!

2009. szept. 15. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!