Bankettre melyiket választanátok? Vagy milyet ajánlanátok helyettük? 18l
hát vékony derekam van..de a popsim kicsit nagyobb:( nem hájas vagy ilyenek..csak nekem ilyen testalkatom van:(
Ha küldenétek linket azt nagyon megköszönném
hát ezek a ruhák elég igénytelenek egy bankettra
ilyen csilcsálé dolgokat nem kéne egy komolyabb rendezvényre felvenni, mert elég igénytelennek, ízléstelennek fognak meglátni
amúgy ballagási bankett? és az ismerősödé vagy a tied?
ha ballagási, akkor mindenképp szépen ki kéne öltözni, de ha nem a tied, akkor lehetsz visszafogotabb
Ránéztem az oldalon amiket linkeltél ruhákra, és kb így tudnék ajánlani:
Ha a te ballagásod, akkor ilyesmiket illene legalább:
[link] (szerintem ez a legszebb közülük)
Ha más ballagása, akkor elég ilyenekből válogatni:
Ne feledd, az hogy valami milyen elegáns, nagyban múlik az anyagon és a mintán, nem csak a stíluson!
De ha akarod leírhatod részletesebben, hogy pontosan milyen rendezvény lesz, és miként mész oda. Mármint ballagó vagy, vagy barátnő, családtag stb.
Arra gondoltam, hogy ballagási bankettra gondol. De ha jobban körülírja milyen rendezvény pontosan, jobbat tudok ajánlani.
Maga így a bankett szerintem sokminden lehet.
És szerintem függ az alkalomtól meg hogy milyen minőségben van ott, hogy mennyire illene kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!