Melyiket ajánlanátok? Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Vagy valami mást? Kérlek linkeljetek!
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 16. 15:36
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszik: Pierre C. Baby P. és Top R. A Brevivel vigyázz, mert fém keretes, ezt nem szereti az autóülés huzata!
2/12 anonim válasza:
Vagy a negyedik vagy a hatodik jön be nekem.:D
3/12 anonim válasza:
Nekünk Giordani Mythos van, nagyon szeretjük. (1. vagyok)
4/12 anonim válasza:
Szeritem a Nanian kívül, mind jó. De a top nálam az első!!
5/12 anonim válasza:
egyértelműen a ferrari. annak jók a tesztjei is, a többi gagyi.
6/12 anonim válasza:
Nekünk Ferrari van (az amit elsőnek linkeltél be), és csak jó tudok róla mondani!
7/12 anonim válasza:
Szia.Nekünk Pierre C.van, narancssárga.Szerintem megbízható és kényelmes, kisfiam(7hós)nagyon jól elvan benne, akár 2 órás úton is.Nekünk mind a 2 babakocsink is ilyen márka és szeretjük nagyon.
Üdv:Ancsy és Gery baba
8/12 anonim válasza:
Szia.Nekünk olyan van teljesen mint a Baby P.Zenith,csak más rajta a felirat.Teljesen meg vagyok vele elégedve,jó a comb és váll-fej támasz.Annyi,hogy a + fejtámaszt kivettem,mert hülyén tartotta a gyerek a fejét ha benn volt.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Mennyi idős a babád?Én nem vennék 9-36kg ig gyerekülést,mert az nem egybe van "öntve".
10/12 anonim válasza:
az vagyok, akit lepontoztak...
mennyit szeretnél rákölteni? és mennyi idős a babád? mert vannak nagyon jó ülések, amik tényleg megbízhatóak. ezek közül csak a ferrari az, a többinek még töréstesztja sincs...
römer, besafe, stm... ezer van, ami tényleg jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!