Gáz ez a nadrág? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Most vettem, 28as méretű és kicsit szűknek érzem,pedig eddig 26os volt a méretem. Lehet hogy majd fog nyúlni az anyaga??
De ugyan milyen tanácsot lehet adni annak, aki kicsi nadrágot vett, és nem jó rá? Egyértelműen látszik, hogy KICSI. Tanácsot kérsz? Akkor tessék: VEGYÉL NAGYOBBAT MERT EZ NEM A TE MÉRETED ! (Tudom hogy vettél, olvastam, nem vagyok hülye)
Eleve úgy kezdted a kérdést, hogy "Gáz ez a ... ?" Tehát Te magad is sejted, hogy igen, gáz, mert ha az ellenkezőjének a legkisebb szikrája is ott lett volna benned, úgy fogalmaztál volna, hogy "Jó ez a ..." vagy akárhogy máshogy, de nem azzal, hogy "GÁZ". Szóval, kérdezted hogy "Gáz ez a nadrág?" Válasz: Igen, gáz.
Úgyhogy ne legyél felháborodva, hogy miért kritizálnak. Azért, mert GÁZ.
A nadrág nem gáz, és te sem, ha vettél nagyobbat :)
Az viszont tényleg gáz, mikor valaki tudatosan belepréseli magát egy 3 számmal kisebb nadrágba, a dereka ráfolyik a nadrágra, és így jár az utcán. Nagyon csúnya :S És nem hiszem el, hogy nem kényelmetlen a hasának!
szerintem egy hosszított felsővel fel lehet venni :)
én elhiszem, hogy 26-os volt a méreted, de én 166 cm, 43 kg vagyok, és nekem akkora...
Most nem értem mi a problémád. Elfogadod az alakod, jó. De ne préseld bele magad egy nyilvánvalóan kis nadrágba.
Lehet, hogy volt valaha 26os méreted, hát most nincs mégcsak nem is 28as. Próbálj 30asat!!!
Azzal nincs gond, hogy van rajtad felesleg, de így is lehet csinosan stílusosan öltözni, csak megfelelő méretű nadrágot kellene felvenned. És senki nem fikázna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!