Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ez a nadrág? (Kérdésed...

Gáz ez a nadrág? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Most vettem, 28as méretű és kicsit szűknek érzem,pedig eddig 26os volt a méretem. Lehet hogy majd fog nyúlni az anyaga??

[link]

2011. jún. 6. 15:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Akkor 9 hónap alatt jó sokat hízhattál.....
2011. jún. 6. 16:13
 12/39 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj,de gondolom Te is látod,hogy bugyog ki a zsír a nadrágból.Igen,gáz.Látszik hogy bele akarod tuszkolni magadat a kis nadrágba,csak hogy ezt a méretet Te már régen kihíztad.És csak jó akarok,figyelj a hátadra is,mert melltartó felett már elég szép kis zsír van..
2011. jún. 6. 16:13
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Hát így elsőre ránézésre én vékonyabb vagyok mint te és 28-as nadrágot hordok. Na mindegy, szerintem borzalmas, mert pont azt a részt hangsúlyozza ki rajtad amit nem kéne... Ha ehhez felveszel egy szűkebb pólót akkor nagyon előnytelen lesz, viszont ha valami laza felsőt veszel fel hozzá ami valamilyen szinten takar akkor nem gáz.
2011. jún. 6. 16:14
 14/39 A kérdező kommentje:
nem tudom miért vagytok fenn akadva a zsírjaimon nem mondtam hogy modell akarok lenni és szerintem itt ti mind nem vagytok vékonykák :D vagy igeen??? :D
2011. jún. 6. 16:15
 15/39 anonim ***** válasza:
68%
Te kérdezted hogy "gáz e"???!!! Hát az,nem kicsit!Ha nem bírod a kritikát minek kérdezel kislány?????
2011. jún. 6. 16:17
 16/39 anonim ***** válasza:
61%
Hát én nem tudom az előttem válaszolók hol élnek... De szerintem egyáltalán nem olyan gáz, ahogy ti írjátok. Szép, nőies alakod van, a nadrág majd nyúlni fog.
2011. jún. 6. 16:18
 17/39 anonim ***** válasza:
77%

ma 16:14 vagyok

Nem, nem vagyok kimondottan vékony, 160 cm és 52 kiló vagyok, ehhez hordok 28-as farmert. De mivel látom, hogy rajtad több husi van mint rajtam ezért nem értem ezt a 26-os méretet. :)

2011. jún. 6. 16:19
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
de .... vagy. TE KÉRDEZTED HOGY GÁZ!!! mielőtt feltetted a képet láthattad hogy milyen a foto nem?? lelked mélyén te is tudtad hogy ez lesz itt.miért nem kérdezted meg a legjobb barinőt az a dolga.
2011. jún. 6. 16:20
 19/39 anonim ***** válasza:
35%

És, ha kilóg abból a háj akkor mi van? Lehet olyan felsőt is felvenni amiben nem látszik, hogy van egy kis hája a hasánál. Pl a tunikák erre tökéletesek.

Lehet,hogy egy kicsit szűk de csak a hasi tájékánál, a combjára és a fenekére lehet pedig, hogy pont passzol.

Egy-két mérettel lehet jobb lett volna venni nagyobbat, De nem baj. Szerintem ha már megvetted hord nyugodtan.

Az anyaga pedig ha olyan, akkor szerintem nyúlni fog. Nekem is nyúlt már farmerom.

2011. jún. 6. 16:20
 20/39 anonim ***** válasza:
44%
Heti 3X edzés és nekem tényleg 26os a méretem! Neked nem! Próbálj 40es nacit!
2011. jún. 6. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!