Gáz ez a nadrág? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Most vettem, 28as méretű és kicsit szűknek érzem,pedig eddig 26os volt a méretem. Lehet hogy majd fog nyúlni az anyaga??
2011. jún. 6. 15:57
1/39 anonim válasza:
Azért ne haspólót vegyél fel hozzá, mert kilátszana a háj...
2/39 anonim válasza:
Hát, szerintem egy picit szűk, és nem tűnik sztreccsesnek az anyaga...
3/39 anonim válasza:
Basszus, hát ez nagyon gáz. XDD Kár is volt megkérdezni, gondolom te is látod, hogy hogy dudorodik ki a hájad. :D Nem fog nyúlni, annyit legalábbis, amennyit szeretnél. De nem értem, nem próbáltad fel a boltban? Nagyon ciki. :D
4/39 anonim válasza:
farmer, tehát fog nyúlni , szerintem jó lesz ez
bár nekem tuti nem 26-os a méreted
pár éve ruhaboltban dolgoztam, a 26-os elég vékonyka lányok mérete
5/39 anonim válasza:
a kepen tul; feszesnek tunik .de ha neked kenyelmes es kenyelmesen is tudsz benne mozogni akkor baj nincs,
6/39 anonim válasza:
Hát szerintem neked sose volt 26os méreted, ez a nadrág meg kicsi rád. Inkább próbáld meg eladni! Ne vedd fel, mert nagyon ciki!
Meg azt se értem miért ide írtad!
7/39 anonim válasza:
nem csak a haspóló kilőve hanem minden más mert egy feszülős topp is ronda lenne mert ugye...........
8/39 anonim válasza:
Ez tuti kicsi rád. Csodálom, hogy be bírtad gombolni...
9/39 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy régen 26os volt vagy ti??kb 9 hónappal ezelőtt nem azt írtam hogy 1 hete volt
és köszönöm a válaszokat egyébként felpróbáltam a boltba csak azt hittem hogy mert meleg van és a bőröm miatt nem kell egyből így lefikázni az embert!!!!!!
2011. jún. 6. 16:11
10/39 anonim válasza:
Egy mérettel nagyobb kellett volna. Így tényleg ciki. És nem bántásból, de nem tűnsz 26osnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!