Mellett "nagyító" és csípőt "keskenyítő" bikinire vágyom. Mit tanácsoltok?
A felső legyen szivacsos, de ne háromszög alakú, hanem inkább ilyen csőtop:
[link] (itt a bal)
Nekem kicsi a mellem, és az ilyenek váltak be, hogy középen is van anyag, így nem látszik, hogy lapos vagyok és nem érnek össze a melleim.
Ez a lényeg, de ezen belül lehet bármilyen: nyakba akasztós, pántnélküli, pántos stb.
Jó az is, ha fodros, strasszos, húzott vagy valahogy díszített.
A bugyi ne legyen francia, de megkötős se, hanem normál. A függőleges csíkozás keskenyít.
A világos színek nagyítanak, a sötétek kicsinyítenek, tehát a felsőd jó, ha világos, a bugyid pedig sötét.
A csőtopos fürdőruhánál fontos hogy ne szivacsbetét nélküli legyen mert ha nincs benne betét akkor olyan szinten lenyom és deszkásít hogy csak na, nekem álmaim fürdőruhájával ez a bajom, emiatt nem tudom megvenni :)))
Kis mellem van, széles csípőm. Cső formájú felső de szivacsbetéttel, ami bevált nálam és normál bugyi ami nem túl vastag de nem is túl vékony,
Megkötősek: jó választás, de nem a zsinórvékony megkötős, hanem aminek az anyaga oldalát tudod megkötni, uyanis: nem vág be a combiba mert annyira húzod és kötöd meg ahogyan pont ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!