Tippet szeretnék:jövő szombaton lakodalomba kell menjek semmi tippem nincs h mit vegyek fel. Ti mit tanácsoltok? (amugy nő vagyok)
Ha ottevős vendég vagy, akkor egy szép kosztüm. Elegánsabb nyári egyberuha (szombaton már meleg lesz).
Kor, stílus?
hmm...hát igen a kor? Szoknyásabb vagy inkább vagy nadrágosabb? Milyen színek jöhetnek szóba? 1-2 információ jól jönne még.
Én ilyet eltudnék képzelni:
[link] --pöttyös szoknya helyett természetesen egy simát
[link] --akár szoknyával is jó
Remélem valamelyik tetszik és tudtam segíteni. Ha valami ötleted van akkor mondd, és próbálok még linkelni. :)
semmiképp se válassz teljesen fehéret, se teljesen feketét. Mert ez a menyasszony s a vőlegény színe.
Lehet egybe ruha (hosszú-rövid), lehet kosztüm (szoknyás vagy nadrágos) egy szép szoknya valamilyen színes blúzzal és lánccal.
Ha az egyberészes ruhát választod mindenképp vegyél fel egy kis blézert vagy kardigánt, mert nehogy megfázz. de talán a szoknyás kosztüm a legegyszerűbb beszerezni (lehet, hogy van is otthon a szekrény mélyén), s mégis elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!