Milyen bikinit ajánlotok?
valami sötét színűt képzelnék el (vörös, barna, fekete)
pl.: [link]
Az előző vagyok
ilyesmire gondoltam színben,de nem muszáj ennyire nagyon vastag pántú alsót venned,csak ne legyen olyan, ahol csak 2 zsinórt kell összekötni oldalt.
A vörös hajhoz meg a fehér bőrhöz mindenképpen vmi kontrasztosat, szép mély zöld nagyon ütős lehet (nekem is hófehér bőrőm van, vörösesbarna hajam, és eleinte hallgattam arra, hogy olyan színt válasszak, ami "nem sápaszt", de ha szép vörös hajad van, akkor ez hülyeség!!!) Egyszer láttam egy lányt téglavörös fürdőruhában, hosszú, vörös haja volt és hófehér bőre, és NAGYON SZÉP volt, meglepően jól állt neki!!!
A francia bugyi jó választás, felsőben meg azt gondold meg, hogy bírod-e (volt-e már) nyakba akasztós, mert hiába hogy abból is van olyan, ami merevítős és tart, de nekem pl mindig megfájdul tőle a fejem ha sokáig van rajtam (mondjuk én 80 C kosaras vagyok).
Szóval francia bugyihoz a vastagabb pántos nyakba akasztós (olyan elegánsabb fajta) nekem nagyon tetszik, ha kisebb mellem lenne, olyat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!