Milyen stílusú bikinit ajánlotok kicsit ducibb lánynak?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok hogy,színben(világosabb bőröm van), formában, fazonban!2010. jún. 9. 11:51
3/8 anonim válasza:
hogy vagy duci? inkább hasra vagy lábra-fenékre? mellben erős vagy-e? mindenhol egyenletesen oszlik el a plusz?
4/8 A kérdező kommentje:
Mellben erős vagyok...amugy egyenletesen oszlik el a plusz, de a hasamon kicsivel több van!
18 éves vagyok...és kicsit fiatalosabbat szeretnék,nem egyberészeset:S
2010. jún. 9. 12:14
6/8 anonim válasza:
vannak olyan szabású egyberészesek, amik iszonyatos nagy dekoltázzsal rendelkeznek, erős kosárral. a hasadat takarja, jó a szabása, enm öreges a színe. és 49 kiló vagyok 165höz. rózsaszín egyberészesem van:) nemrég szereztem be. nem öreges, viszont nagyon csinos. nézz körül... vagy vannak a hosszított felsősök. esetleg egy jól szabott aljúval nem hibázhatsz, ami ilyen rövidnadrág forma..
7/8 anonim válasza:
Rövidnadrág formával csak óvatosan, mert ha túl szoros, akkor az elég csúnya, ahogy "kibuggyan" alóla a zsír.
8/8 anonim válasza:
A legjobb az olyan bikini, ami vastag pántos, felül is, alul is.
[link] ilyesmi fazona gondolok, szintén ducibb, és elég fehér bőrű vagyok, nekem van hasonló, és kényelmes, meg jól is áll. Sajnos kevés helyen látok én is, mert mindenhol szinte spagettipántos a melltartó, de az ducibb, nagy mellű lány esetén kényelmetlen is:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!