Milyen bikinit ajánlotok? (Nagyon nem egyforma mellek)
Az egyik mellem kicsi és hegyes, mintha semmit se nőtt volna még.. a másik ahhoz képest nagyobb, kertesebb, "mell alakú". 17 éves vagyok, mást még nem nagyon tudok csinálni a dologgal, mintsem várni. De addig hogyan oldjam meg a bikini problémát?
(melltartónál tudok szivacsozni, de ha előre hajolok persze a kisebbikhez teljesen "belátni" hiszen eláll tőle, igy nem is hordok nyitott felsőket)
bikininél, azért ezt szeretném elkerülni!
HELP :(
egy nagyon elkeseredett lány
1. vagyok
szerintem ha nézel valami olyasmit mitn a 2. képen az szerintem olyan hogy rásimul a melledre és én úgy képzelem hogy jólenne rajta:) nem azt mondom hogy nem fog látszani a különbség de nemtudok másfajtát elképzelni ami szebb lenne
eddig milyeneket hordtál?
21 éves koromig még bőven össze nőhet.. ha nem akkor plasztika..de csak 21 után..
őszintén? eddig sosem jártam strandra annyira depis vagyok miatta.. hát most rá szántam magam...
melltartóval egyébként egész szépen tudom kompenzálni, nem feltűnő! (csak ha előre hajolok és eláll..)
melltartó-típusú(formájú) bikinikkel próbálkozhatok?
(ebben a helyzetben, nagyon nem érdekelne a divat, csak ne lehessen látni) viszont bemenni egy boltba és ott órákat próbálni (egy kisvárosban ahol mindenki ismer) annyira kellemetlennek találnám.. félek :(
A háromszög fazonúaknál, amit a kettővel felettem levő linkelt, szerintem rendesen nézz szét! Egy csomószor találkoztam ugyanis olyannal, hogy szivaccsal ki van tömve, ami kiszedhető (én pont a nem szivacsos fajtát kerestem, úgyhogy szétműtöttem mindet :D) Talán, ha az egyikben benne hagyod, a másikba pedig teszel egy vékonyabbat, akkor eltünteti a méretbeli különbséget, a háromszög fazon (+ a nyakbakötés) pedig valamennyire megelőzi, hogy belássanak, mint a melltartónál.
S ne keseredj el! :D
egy az egyben küldöm az összes gúglis találatot,mivel tényleg ezek a jók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!