Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott valaki otthon (is)...

Szokott valaki otthon (is) tornadresszben lenni?

Figyelt kérdés

Én néha tesin felveszem de nem kötelező, nem rég unokatesóm adott egy zsákkal mert szertornázott, és hát van. Most is ilyen meleg időben felveszem mert kényelmes és csak 1 ruha darabot kell viseljek így kevés szennyes lesz XP. Van még valaki aki hasonló cipőben jár? Esetleg valaki eljár benne kocogni is vagy szabadtéri strandra pl velencei tóra? 17/L

Nemet és kort is írjatok légyszi persze lányok válaszát várom.

2011. máj. 26. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tesin nem kérik, de mindig veszek fel mert kényelmes, persze veszek rá pólót meg rövid nadrágot is. Otthonra is fel veszem de csak akkor ha otthon eddzek a bátyám házi konditermében, elég sportos vagyok és szertornáztam is egy ideig. Strandra azért már nem v eszem fel, persze volt rá példa hogy egyszer nagyon leégtem, és le mentem a város melletti tóhoz úszni egyet mert nagyon meleg volt akkor hosszú ujjú dresszt vettem fel hogy a vállamat kíméljem úsztam egy hosszt át öltöztem aztán mentem haza. Persze úgy csináltam ezt hogy azért a sok perverz ne engem bámuljon. 18/L
2011. szept. 2. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te szeretsz dresszben lenni?
2011. szept. 6. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne használhatnád arra amire kitalálták?!Szerintem nem ciki! Sokkal cinkesebb mikor egy telt csajszi bikiniben feszít azt hiszi mekkora sztár,közben majd szét folyik...

Az anyaga ugyan az mint a fürdőruháké,az hogy más a szabása és ,hogy mi rögzült az emberekben(tesi cucc)miért érdekel?

Magadnak öltözöl nem a publikumnak,de 17 évesen csak tudod mi a "trendi",bár a trendi sem jön be mindenkinek.

Mondjuk ha üzletben vásárolsz azért egy olyan strand szoknya vagy kendő talán így hívjátok,a derekad köré,hogy azért ne csak a dressz legyen rajtad,elkelhet.

Ha a hagyományos rövid ujjú-ról van szó,ha meg ujjatlan az strandon is oké.

A barátnőm is szokott strandon tornadresszt viselni,rövid ujjút kéket v pirosat de sosem jutott eszembe ,hogy elítéljem érte,neki jó nekem jó...

Fiú vagyok 30 körüli :)

2011. okt. 25. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok (full heteró, családos, gyerekkel), és imádom a tornadresszt. Feleségem is tud róla, sajnos Ő nem szereti, fel sem veszi, bármennyire is kérem.

Futáskor télen-nyáron ezt használom aláöltözetnek, a leges legjobb. Szellőzik, védi a derekat.

Néha abban is alszom (persze, nem abban, amiben futok), és csak úgy abban vagyok.

Gondolom, ezek alapján egyértelmű, hogy támogatom, hogy abban legyél otthon is, ha szereted és kényelmesen érzed magad benne.

2015. jan. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!