Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még a latex leggings?

Divat még a latex leggings?

Figyelt kérdés
Idén nyáron még divat?
2011. máj. 23. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem minőségről volt szó, nem kell kiforgatni.

Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki így áll hozzá, nehéz elképzelni, hogy valakinek az is pénz... De ez már másik lapra tartozik.

2011. máj. 31. 20:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez sosem volt divat, csak mindenki magára erőltette, max a ribancok érzik benne jól magukat. egy lánynak igenis legyen már annyi esze, hogy önálló ízlést alakít ki magának, nem megy a többi marha után.

a sok hülye meg aki írja, hogy "nekem van de nem hordom"...hát b@zd meg minek vetted meg? Ribanc akartál lenni aztán beszartál, hogy elvisznek külföldre k urvának?

2011. jún. 5. 13:35
 23/25 A kérdező kommentje:
azért ez sztem hülyeség... egy tunikával vagy egy egyszerűbb hosszított felsővel, egyszerűbb cipővel semmi r*bancos nincs benne... van aki stílusosan is tudja hordani... az más kérdés h a sok buta kiscsaj, meg a r*bancok is ezt hordják... de azért nem kell általánosítani, valakin a miniszoknya meg hosszú csizma is ribancos, valakin meg csak szimplán dögös, és eszedbe se jutna h ribancos.
2011. jún. 5. 13:50
 24/25 ívy1 ***** válasza:
100%
vas.13.35-ös író. Te egy ruhadarab alapján cimkézel fel embereket? Attól mert valakin latex leggings van ribanc? Akin miniszoknya,magassarkú van az is ribanc?
2011. jún. 6. 11:14
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tunikával is ribancosnak néz ki :S Ha 10 cm látszana ki a latexből akkor is ribancosnak tartanám :/ de ez csak az én véleményem...
2011. jún. 6. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!