Divat még a latex leggings?
Figyelt kérdés
Idén nyáron még divat?2011. máj. 23. 17:14
21/25 anonim válasza:
Nem minőségről volt szó, nem kell kiforgatni.
Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki így áll hozzá, nehéz elképzelni, hogy valakinek az is pénz... De ez már másik lapra tartozik.
22/25 anonim válasza:
sztem ez sosem volt divat, csak mindenki magára erőltette, max a ribancok érzik benne jól magukat. egy lánynak igenis legyen már annyi esze, hogy önálló ízlést alakít ki magának, nem megy a többi marha után.
a sok hülye meg aki írja, hogy "nekem van de nem hordom"...hát b@zd meg minek vetted meg? Ribanc akartál lenni aztán beszartál, hogy elvisznek külföldre k urvának?
23/25 A kérdező kommentje:
azért ez sztem hülyeség... egy tunikával vagy egy egyszerűbb hosszított felsővel, egyszerűbb cipővel semmi r*bancos nincs benne... van aki stílusosan is tudja hordani... az más kérdés h a sok buta kiscsaj, meg a r*bancok is ezt hordják... de azért nem kell általánosítani, valakin a miniszoknya meg hosszú csizma is ribancos, valakin meg csak szimplán dögös, és eszedbe se jutna h ribancos.
2011. jún. 5. 13:50
24/25 ívy1 válasza:
vas.13.35-ös író. Te egy ruhadarab alapján cimkézel fel embereket? Attól mert valakin latex leggings van ribanc? Akin miniszoknya,magassarkú van az is ribanc?
25/25 anonim válasza:
Nekem tunikával is ribancosnak néz ki :S Ha 10 cm látszana ki a latexből akkor is ribancosnak tartanám :/ de ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!