Divat még a latex leggings?
Figyelt kérdés
Idén nyáron még divat?2011. máj. 23. 17:14
11/25 ívy1 válasza:
én is hordom,és sok csajon látni,és abszolút nem melegebb mint más nadrág.
12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! akkor felveszem :)
2011. máj. 25. 12:01
13/25 anonim válasza:
szerintem nem az és elég ocsmány, felénk szinte senki nem hordja csak a cigányok :/
14/25 ívy1 válasza:
akkor felétek 95% lehet ez a népesség.
16/25 anonim válasza:
1évvel ezelőtt nekem is volt...És én már nem is hordom mert kiment a divatból és bármelyik olcsó kínaiba megveszik/hordják a putris emberek 500Ft-ért.Én még amikor vettem anno 4ezer Ft volt.
17/25 anonim válasza:
Sehol nem veszel ilyet 500 ft-ért, elmondanám, előző... Kínaiban is 1500 körül van. Am meg ki nem sz@rja le, mi divat, mi nem? Divat a mélyülepű gatya, mégsem hordom, mert röhejesen néz ki. Azt veszek fel, ami tetszik, nem azt, ami divat (van egy latex hatású leggings-em, de azt sem hordom, mert nem érzem benne jól magam.)
18/25 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem divat. Amikor az volt, akkor is undorító volt. Nálunk szinte már senki nem hordja, régen is cska r.bancok hordták.
19/25 anonim válasza:
Hát, szerintem a nagyon fényes felületű inkább csak buliban. Utcára nekem van olyan leggingsem ami csak nagyon enyhén fényes, de inkább sima feketét hordok :)
20/25 anonim válasza:
huha 1500Ft milyen sok:DDDDDDDD
ez már egy bizoos minőségi cicanadrág lehet XDDD hagyadmáárrrrr ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!