Divat még a latex leggings?
Figyelt kérdés
Idén nyáron még divat?2011. máj. 23. 17:14
1/25 anonim válasza:
szerintem igen ,de most nem az ilyen egy anyagú(formályó) hanem ebbe is raknak mintákat pl párducbőrhöz hasonló,de még is latex
2/25 anonim válasza:
a latex nem, de ami nem fényes az igen
3/25 anonim válasza:
hálistennek egyre kevesebb csajon látok. :D Szóval gondolom már nem trendi. Amúgy is 30 fokban melyik normális ember vesz magára ilyesmit???
4/25 A kérdező kommentje:
30 fokban sincs benne melegebb mint a "sima" leggingsben.
a leggings pedig elég praktikus tud lenni sztem nyáron is, ha reggel korán indulok amikor még hűvös van, egész nap bent vagyok, este pedig kiülök valahova, ilyenkor sokkal jobb mintha nadrágot vennék mert az nappal sokkal melegebb, viszont szoknyában reggel fáznék...
2011. máj. 23. 17:58
5/25 anonim válasza:
leggings ok, de latex? szerintem jópáran kiröhögnének ha nyáron latexet vennél fel..
6/25 A kérdező kommentje:
mint írtam, a latex leggings pont ugyanolyan mint a sima, ugyanolyna jól szellőzik, stb. (ez nem igazi latex, mint a latex fűző meg ilyesmik...)
2011. máj. 23. 18:18
7/25 anonim válasza:
szerintem neem:S
legalábbis nekem nagyon nem tettszenek az ilyen gatyák mindenkinek más az izlése inkább ha latex akkormár valami ilyesmi ne ilyen nagyon fényes:$
8/25 anonim válasza:
nem is azzal lenne a baj h nem szellőzik, hanem az h fényes.. és nyáron elég hülyén néz ki
9/25 anonim válasza:
Nekem sose tetszett.... amúgy nyáron eddig se volt szerintem divat.... Én is már kevesebb ilyet látok...
10/25 anonim válasza:
még mindig divat,és nem értek azokkal egyet akik szerint nyáron nem lehet felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!