160cm,80 kg,95D méretekkel milyen méretű fürdőruhát (egyrészest), vagy tankinit kell vennem?
Figyelt kérdés
Neten szeretném megvenni, így felpróbálni nincs lehetőségem. A tankini felső része és alsó része közt "hézag" van? Kilátszik az ember hasa? Köszi!!2011. máj. 23. 16:16
1/7 anonim válasza:
Én XL-eset vennék a helyedben.
Elvileg nemigen van hézag, de attól is függ, mekkora a hasad.
Ahonnan rendeled, nincs fent mérettáblázat?
2/7 anonim válasza:
Szerintem olyat vegyél ami kihangsúlyozza a mellrészt. és nem annyira a csípőt, feltéve ha ott van felesleg. :D
3/7 anonim válasza:
Ilyen paraméterekkel NEM vennék tankinit. Én 10 cm-el magasabb vagyok, hasonló kg, és szörnyen áll. Igaz, a cicim kisebb, de nem hiszem, hogy ettől.
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és h_ülye:-D Azt hittem, a tankini az a másik féle f.ruci, bocsi.
5/7 anonim válasza:
Tankiniből nem látszik ki a has:)Amúgy nem tudom,melyiket kéne venned,mert függ attól,hogy mekkora a hasad,a csípőd,stb.
6/7 A kérdező kommentje:
A csípőm széles, és a hasam nagy. 1 év alatt 2 babát szültem, csupa stria, és a bőr is megnyúlt...
Köszi aválaszokat!
2011. máj. 23. 21:00
7/7 anonim válasza:
Ezt így lehetetlen megmondani. Kérj meg egy barátnődet vagy akárkit, hogy menjen el veled vásárolni. Próbálj fel sokat, és amelyik igazán jól áll, és előnyös, azt vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!