Mi lehetett a nem mindennapi ebben az öltözékben?
Figyelt kérdés
Szombaton a nagy melegben rövidnadrágot vettem fel! Testhez simuló, fekete, egyszerű rövidnadrág, amiből nem látszik ki semmim, szóval teljesen ízléses rövidnadrágról van szó! Viszont elég hosszúak a lábaim, lehet ezért alul öltözöttnek tűnök benne, ja és fehér a bőröm, olyan, ami nem barnul le soha, max leég! Na de lényeg, bementünk a tescoba, és a hostess lányoktól kezdve az eladó nőkön keresztül az éppen vásárolgató kismamáig mindenki olyan megvetve nézett, mintha sose láttak volna ennél durvább öltözéket! És biztos hogy a lenti fertályon nem tetszett nekik valami, mert deréktől lefelé nézegettek csak szúrós szemekkel! De most miért? Ennyire durva, ha fehér vagyok, és nem fedem el bokáig a lábaim? Vagy mi lehetett? Az alakom miatt sem nézhettek, mert elég sportosak a lábaim! De az biztos hogy abban a 20 percben olyan kellemetlenül éreztem magam, hogy soha többé nem veszek fel rövidnadrágot, max térdig érőt!2011. máj. 23. 10:38
11/14 anonim válasza:
én alacsony vagyok és nagyon kreol bőrű. És igen én is megbámulom a hosszú, fehér lábú nőket, de csak mert olyan szép...mint a porcelán. nekem nagyon tetszenek és volt olyan h alig bírtam nem oda nézni. Bár ez még nem magyarázza azt, miért néztek megvetően. Nekem az a tippem, hogy irigyek. És az irigy nő nagyon rosszindulatú tud lenni... :/
Hordj bátran rövidnacit!!!! én a helyedben állandóan abban lennék!!! :)
21/L
12/14 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszi! :)
2011. máj. 23. 14:02
13/14 anonim válasza:
én is pont ilyen vagyok :D képzeld hogy néztek rám tegnap, amikor rövidnadrág+csőtopp+lábujjközös papucsban elmentem otthonról és a város közepén rámszakadt az eső :D legalább 1 órába telt mire hazakeveredtem, és addigra már főleg olyan emberek járkáltak az utcán, akik esőben indultak (azaz minimum bokacsizma széldzseki esernyő kombóval) én meg ott flip-floppoztak köztük szarrá ázva :D
14/14 A kérdező kommentje:
:D :D
2011. máj. 24. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!