Ez a cipő gáz lenne mindennapi használatra?
Na jó, nem mindennapira, de főcipőnek.
Tökre tetszenek az ilyen stílusú cipők, bár ennek kissé talán magas a sarka, de ami meg laposabb:
vagy
szóval ezek meg nem tetszenek annyira. Bár... a második végülis egész jó.
Nekem mindegyik tetszik, én ilyen cipőket hordok... Igaz, én vagyok 21 éves.
Egy 13-14 éves mondjuk már ne hordon mindig ilyen cipőt. Lehet neki, de csak alkalmakkor vegye fel. De 16-17 felett szerintem nyugodtan.
Jah ezeket énis probáltam de az 1.képet amit linkeltél, sajnos nagyon sok lánynak ilyen van ezért is nem vettem meg.Helyette vettem egy ugyanilyen magas cipőt de az nm fűzős.De én nm fogom mindennap hordani mert nagyon hamar elkopna a sarka.De amugy nagyonkényelmes, egésznap bennejártam és semmmi bajom nm volt tőle.
18/L
a harmadikat vettem meg (bár az elsőt is alig bírtam ott hagyni, de az mindennapokra kicsit magas lenne:))
Mielőtt beállt ez a nagy hideg, majdnem mindennap ebben jártam, és baromi kényelmes, egyáltalán nem szokott benne fájni a lába. Báááár már egyszer átesett egy sarokjavításon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!