Nagyon gusztustalan ha kilátszik a karom?
Figyelt kérdés
Ugye itt a nyár, és nekem baromi vastag, hájas karom van.. 100 kg vagyok, de egyik testrészem sem ennyire undorító.. Félek rövidujjú pólókat felvenni, olyan ronda! :((2011. máj. 19. 17:54
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Denevér ujjú, ujjatlan, felkar közepéig érő, 3/4 ujjas, ezek mind jól állhatnak. (Nekem is nagyon vastag a karom, de kikísérleteztem:-D)
Amit kerülj, a fordos ujjú blúzok, és azok a felsők, amiknek épphogy van egy nagyon rövid része felkaron, mert az még jobban vastagítja, akkor már a rendes ujjatlan is sokkal jobb.
És grat a -20 kg-hoz;-)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindekinek!:)
Általában olyan felsőt vásárolok ami kiemeli a mellemet és kb a könyökömig ér, nem olyan simulós. A "kismamafelsők" is jó állnak. :)
2011. máj. 20. 05:47
14/14 anonim válasza:
Örülök neki hogy valakinek tetszenek a hegek.:DD Csak én is elég gyakran rejtegetem, pedig nem volna szabad...:S csak olyan csúnya.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!