Nagyon gusztustalan ha kilátszik a karom?
Elég nehéz.
Fogyózom, leadtam már 20 kg-t, szóval eléggé érdekel a testem .. főleg most így nyáron..
Olyan ronda, bár legalább a bőröm feszes ..
Köszi a válaszokat :)
akkor megpróbálom valahogy levenni a pulcsimat.. :(
Szerintem is vállald fel magad ami vagy.
Nekem a jobb karomon 15 cm-es vágás van vagyis műtéti heg. Nagyon csúnya. De hát ez van.:S
Senki sem tökéletes!!!
Nyugodtan vegyél fel pólót.
Ha egy túlsúlyos nőt látok nyáron 40 fokban pulcsiban vagy fekete cuccokban, arra gondolok, szegény hogy nem sül meg ez olyan szánalmas.
De ha ugyanez a hölgy ellibegne előttem mondjuk egy feltűnő pink vagy más vidám pólóban, azt mondanám: de jó neki, túlsúllyal is tudja élvezni az életet, én meg nyökögök itt az ötvenakárhány kilómmal hogy kilátszik a hájam. :((( És ilyenkor nagyon tudom irigyelni ezeket a nőket, főként hogy szerintem a ducibb nőknek sokkal szebb az arcuk.
Szerintem olyan pólót keress, aminek az ujja direkt bőre van szabva. Van egy kolléganőm, ő 125 kg. Olyan édes kis felsői vannak, moletti butikban vásárol, de vannak varratott cuccai is. Neki szépek a mellei, így arra helyezi a hangsúlyt. Általában olyanok a felsői, amik kiemelik a dekoltázsát, és kicsit "kismama" fazonúak, így nem simul a hasára. A karjánál pedig bővebbek a pólói, és egy picit hosszabbak az átlagosnál (tehát majdnem a könyökéig érnek, de vékony anyagúak és lefelé bővül az ujja)
Próbálj meg olyan butikot keresni, ahol kifejezetten nagy méreteket árulnak. Sok helyen szívesen igazítanak is rajtuk ha kell. Igaz, megkérik az árát, de érdemes néhány olyan darabot szerezned, amiben igazán jól érzed magad. Sokfajtát kell felpróbálni, de biztosan találsz! Aztán ha van varrónő ismerősöd, akkor ezek mintájára készíttethetsz többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!