Bocs, nem tűrni, de gondolom érted, mire gondolok. :)
előző voltam
2010. szept. 12. 17:43
12/17 anonim válasza:
Ja, és nyáron is el lehet viselni, ha megszokod.
ismét előző
2010. szept. 12. 17:43
13/17 anonim válasza:
nekm is van, de én suliba inkább nem hordom :P megkímélem magam a gúnyolásoktól xd
2011. márc. 23. 23:22
14/17 anonim válasza:
Lassan 1 és fél éve van fűzőm, most 15 éves vagyok. Eleinte elég furcsa. Én nem kaptam benne rendesen levegőt. De hamar rájössz majd, hogyan hajolj, hogyan vegyél levegőt..(ehhez segít a gyógytorna is ugye.)Az öltözködés télen tényleg nem okoz nagy gondot, mert jol eltakarja a réteges öltözködés.:)
Én télen folyton nagyon leizzadtam, mert fűző alatt meleged van, ahol nincs fűző fázol. Elég fura párosítás, de tényleg így van. Mikor az első nyarat töltöttem benne, én is vettem rá pólót meg ilyesmit, de most már nem. Igaz, elég sok ember van aki megbámul...de néha tényleg jokat lehet nevetni rajtuk.:D
2011. júl. 11. 23:00
15/17 anonim válasza:
utolsó : ht tél marhára vicces h az emberek megbámulnak -.-" én 1× láttam a városba egy fűzős lányt és mindenki bámulta sőt sajnos nem is tolongtak nagyon mellette a villamoson :/ nekm is van de ht én ezért is nem hordom városba.. am meg nyáron tél eléggé szar :P
2011. júl. 11. 23:40
16/17 anonim válasza:
Csak úgy kell felfogni ezt a dolgot, hogy nem tart örökké. Ha hordjuk minél többet, minél hamarabb szabadulunk tőle, normális esetben. Ha nem fognánk fel néha viccesen a dolgokat, akkor csak rossz lenne. És tiszta szenvedésként élnénk át. Szerintem mindenki inkább mosolyogjon, nevessen, minthogy magát sajnálja, vagy kényelmetlenül érezze magát..én így gondolom.
2011. júl. 13. 20:45
17/17 anonim válasza:
ja de igy másnak tekintenek rád és nem normális emberként :P és nem azért de ha ebbe pl bemennék a mammutba ak mindenki bámulna.. na m1 hagyjuk am meg nyáron én nem tudom olyan sokat hordani ha kánikula van :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!