Kimosod az új ruhákat, mielőtt felveszed?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 16:38
1/13 anonim válasza:
Igen. Mindig. Sosem tudhatod, hogy ki vette fel előtted. A cipőket is szeretem alkohollal áttörölni belül...Nem vagyok tisztaságmániás, csak műkörmös, aki sokszor lát "ronda" dolgokat...
2/13 anonim válasza:
Nem, nem szoktam..
Igazából lehet, hogy egészségesebb lenne kimosni, mert azért páran belebújtak már előttem.
3/13 anonim válasza:
Ó, igen. Felpróbálni hajlandó vagyok őket az üzletben, de hogy huzamosabb ideig a testemen legyen egy olyan ruha, amit előtte ki tudja hányan vettek fel, meg dobozban porosodtak, mielőtt kirakták őket... Igen, mindenképp kimosok mindent. Pólót, nadrágot, szoknyát, blúzt, teljesen mindegy, kimosom. (A cipőket is áttakarítom, miután egy Deichmann-ban láttam egy anyukát, aki a kiskamasz lányának akart papucsot venni, a kiscsaj lába olyan retkes volt, hogy elmondani nem tudom, és a kirakott egyszerhasználatos harisnyát sem volt hajlandó felvenni, pedig rengeteg volt a dobozban.)
6/13 anonim válasza:
Igen, mindenképpen ki szoktam mosni.
7/13 anonim válasza:
Igen,feltétlenül kiszoktam mosni.
Főleg ha fehérnemüről vagy fürdőruháról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!