Ha veszel egy új pólót valamelyik boltban, kimosod mielőtt felveszed? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 19:11
1/11 anonim válasza:
Mert nincs olyan jó öblítős illata, meg ki tudja kik próbálták fel.
2/11 anonim válasza:
Általában nem mosok ki semmit csak a fehérneműket.
3/11 anonim válasza:
Igen kiszoktam mosni.
Mert ki tudja ki vette fel előtte, nem akarok valamilyen bőrbetegséget elkapni. Meg amúgy is jobb úgy felvenni, hogy tudod, hogy tiszta.
5/11 anonim válasza:
én is kiszoktam, ha nem is dobom be a gépbe de kézzel mindenféleképp átöblítem ;)
L*-*
6/11 anonim válasza:
Ajánlatos is kiöblíteni vagy megmosni a ruhát, mivel sok baktérium telepszik meg a ruhán(nem kitalálom, vizsgálatból derült ki) és persze ki tudja, hogy ki próbálta föl előtte. Vannak büdös emberek...
7/11 anonim válasza:
meg kitudja kik készítette és milyen körülmények között.
8/11 anonim válasza:
Kiszoktam mosni, hiszen ezer ember összetapogatta, felpróbálta, és vannak, akik nem igazán tisztálkodnak.
9/11 anonim válasza:
Természetes kiszoktuk mosni.
Általában pólókat csak kézzel átöblítjük és kicentrizzük.
Egyébként minden ruhát kimosunk első használat előtt, csak a zoknit nem:)
Egyszerűen így higiénikusabb!:)
15/L
10/11 anonim válasza:
Naná, hogy kimosom. Biztos vagyok benne, hogy min 10 ember összefogdossa előttem, arról már ne is beszéljünk, hogy kik próbálják fel. Ráadásul azt sem lehet tudni, hogy mikkel érintkezett a szállítás során és, hogy a gyárba is hányan fogták meg, kik varrták, szabták, nyomtatták, csomagolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!