Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Felveszed a melegítőt utcára?

Felveszed a melegítőt utcára?

Figyelt kérdés
Mármint, márkás melegítőre gondolok, ami jól is néz ki. Pl. lemenni benne a boltba, kutyát sétáltatni, lemenni benne cigizni ilyenek :D
2009. okt. 24. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A márkás melegítőimet és a nem márkás melegítőnacimat is hordom amikor pl. bevásárolni megyek. Tiszta, nem kopott, nem szakadt nem ósdi. A kutya sem tudná megmondani hogy az valamilyen márka-e.
2009. okt. 24. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
igen! :)) alapjáraton elegánsabban öltözök, megadom a módját. (pl: télen magassarkú, karcsúsított szövetkabát, táska mindenhova stb:)) de néha annyira jó leugrani és nyugisan cigizni egy adidas melegítőben..:D:D ami ráadásul sztem tök jol is nézhet ki. én pl most vettem egy arany mintásat, hozzá egy arany csíkos adidas cipőt, pont erre a célra.:D sokak szeriont sokkal jobban nézek ki ebben a stílusban, de hát dolgozni nyílván nem járhatok melegítőcuccban:D:D
2009. okt. 24. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsim én azt is felveszem ami nem márkás, most ki nem szarja le? Elhiszed hogy mások észre se veszik hogy Puma vagy kínai melegítő van rajtad? (egyébként a Pumát is kínai gyerekek varják de ez nem ide tartozik)

Mások ezt olyan mértékben leszarják csak az az ewmber gondolja úy (ha úgygondolja) hogy ciki aki benne van és figyeli a reakciókat...aki mégis azzal törődik hogy most emlegítő van rajtam azt csak sajnálni tudom hogy ennyire nem tud mit kezdeni az életével hogy az legyen enki fontos hogy egy boltba leszaladó idegen milyen melegítőt vagy kisestéjit vagy akármit visel...

2009. okt. 24. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem csak 'gagyi' melegítőim vannak, amik pont arra valók, hogy itthon ücsörögjek bennük. utcára mindenképp normális nadrágot veszek, kutya sétáltatáshoz is egy régi farmert szoktam felkapni.
2009. okt. 24. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:

A melegítő szabadidő ruha.A nyugati országokban csak akkor viselik,ha sportolnak,az utcán nem.Még kerékpárra sem abban ülnek fel.

Magyarországon viszont sokan utcai viseletként hordják,de ez mindenkinek magánügye.

2009. okt. 24. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
persze, hogy felveszem. szerintem ezzel az emberek nagy része így van.
2009. okt. 24. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
alapból elegánsan, márkásan öltözöm. de hogy márkás melegítőt vegyek csak azért, hogy abban sétáltassam a kutyám??? ez vicc. a nem márkás melegítőben is ugyanúgy lehet kutyát sétáltatni meg cigizni, senki se nézi meg hogy rajtad mi van, látják, hogy csak leugrottál a lakásból. ha márkás melegítőnaciban flangálókat látok mindig jót röhögök, hogy erre képesek költeni. egyébként túrákat és "leugrottam a boltba" eseteket leszámítva gáznak találom a melegítőnadrágot utcai viseletnek, sose mennék benne sehova, akár márkás, akár nem.
2009. okt. 24. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
én nem,mert nekem szörnyű melegítőim vannak és azt utcára nem venném fel xd
2009. okt. 24. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
nem szoktam
2009. okt. 25. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:

itthon, a panelben kb senki sem látja szal persze, felveszem! XD

de utcára semmi pénzért le nem mennék benne Oo még a boltba se Oo

2009. okt. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!