Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ducik vesztek fel fürdőruhát?

Ducik vesztek fel fürdőruhát?

Figyelt kérdés

rajtam már jó rég nem volt,mindig feszélyezve érzem magam a sok csinos nő között:(

166 cm vagyok és olyan 88 kiló,leginkább a fenekem és a combom nagy.

én ma vettem egy két részeset fekete és a felső része ilyen pink csíkos,meg körök is vannak rajta.

osztálykirándulásra megyünk jövő héten és medence is lesz a szálláson,nem tutom,hogy megtudom-e állni,hogy ne menjek be...imádok pancsolni amúgy.

2011. máj. 14. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Rajtam 3éve nem volt fürdőruha, hosszú nadrágban és pólóban másztam be a Balcsiba... A felsőtestem viszonylag normális derékig(70-es derekam van), de a csípőmtől lefelé(ami 109-es) már bajok vannak... körte alkatom van.(158cm és 62kg vagyok...) Gyanítom, idén sem lesz másképpen...

18L

2011. máj. 15. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
109-es csípővel nem veszel fürdőruhát? ez beteges... nekem 105 cm, és simán felveszem. és megnéznek, meg dícsérik az alakom. utolsó, szerintem neked kinéz egy pszichológus...
2011. máj. 15. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Aki duci az már nem is élvezheti a strandolást?? Ti tényleg megfosztanátok ettől magatokat, mert bemeséltétek magatoknak a hülyeségeket? Minden nő nem lehet agyonkoplalt, akit csak a fogyókúra és más véleménye érdekel. Nyugodtan vegyetek fel fürdőruhát (mert egy kicsivel sem vagytok értéktelenebb emberek, mint akik átlagosak, sőt..) és élvezzétek az életet. Aki megszól, az meg úgysem érdemli meg a társaságotokat..

20/L

2011. máj. 19. 19:41
 14/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszi kedves utolsó:)

jó volt a kirándulás,vettem fel fürdőruhát és máskor is gond nélkül föl fogom venni:)

2011. máj. 22. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:
na, ennek örülök :)
2011. máj. 22. 16:14
 16/17 anonim válasza:
szia! Én ez évben úgy döntöttem 2 részes fürdőruhát fogok felvenni nyárra. Eddig 1 részeset hordtam, de tavaly nyár végén kicsit lefogytam és sokan is mondták, hogy milyen jól nézek ki, meg hogy fogytam. Nem lettem, sovány, sőt még karcsú sem, de szó mi szó sokkal szebbnek érzem magamat. Most mondhatjátok, hogy egoista vagyok, de az nem lenne igaz rám. Rendkívül kevés önbizalmam van, mivel 6. osztályban teljesen ki voltam közösítve osztályból és gúnyoltak, hogy kövér vagyok. Azóta eltelt 2 év idén ballagok, az osztály visszafogadott, és régen majdnem minden héten sírtam, most meg minden nap nevetek valamin osztállyal. És osztályból mondták, hogy fogytam, így egy kis önbizalom visszajött. Persze ez a seb még mindig mélyen bennem van, hogy engem le kövéreztek régebben. Ma voltunk fürdőruhát venni (amúgy :D) És anyum is mondta, hogy egy egy részes fürdőruhában ugyanúgy látszana a fölösleg, mint a 2 részesben, úgyhogy nyugodtan vegyek föl 2 részeset. Anyum sem éppen vékony, ő rajta is van felesleg, de ő mesélte, hogy amikor először vett fel 2 részes fürdőruhát azt mondták neki, hogy vékonyabbnak látszik és hogy jobban áll neki, mint az egyrészes. Ha meg nem aquaparkba vagy ilyesmi helyre megyünk pl.: Balaton, Velencei-tó, akkor maximum ha nagyon szégyenlem a hasam felveszek a fürdőruhára egy pólót és máris jobb :D Bocsi a regényért, de röviden és tömören csak annyit szeretnék mondani, hogy olyan fürdőruhát vegyél föl, amilyet te akarsz, és ne mindig a negatív kritikákat jegyezd meg, hanem azokat is amikor pl.: megjegyzik, hogy fogytál, vagy stb...
2011. máj. 24. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Én duci vagyok és pl most nyáron is fürödtem a barátaimmal.

160/57

2011. szept. 11. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!