Ducik vesztek fel fürdőruhát?
rajtam már jó rég nem volt,mindig feszélyezve érzem magam a sok csinos nő között:(
166 cm vagyok és olyan 88 kiló,leginkább a fenekem és a combom nagy.
én ma vettem egy két részeset fekete és a felső része ilyen pink csíkos,meg körök is vannak rajta.
osztálykirándulásra megyünk jövő héten és medence is lesz a szálláson,nem tutom,hogy megtudom-e állni,hogy ne menjek be...imádok pancsolni amúgy.

Rajtam 3éve nem volt fürdőruha, hosszú nadrágban és pólóban másztam be a Balcsiba... A felsőtestem viszonylag normális derékig(70-es derekam van), de a csípőmtől lefelé(ami 109-es) már bajok vannak... körte alkatom van.(158cm és 62kg vagyok...) Gyanítom, idén sem lesz másképpen...
18L

Aki duci az már nem is élvezheti a strandolást?? Ti tényleg megfosztanátok ettől magatokat, mert bemeséltétek magatoknak a hülyeségeket? Minden nő nem lehet agyonkoplalt, akit csak a fogyókúra és más véleménye érdekel. Nyugodtan vegyetek fel fürdőruhát (mert egy kicsivel sem vagytok értéktelenebb emberek, mint akik átlagosak, sőt..) és élvezzétek az életet. Aki megszól, az meg úgysem érdemli meg a társaságotokat..
20/L
nagyon köszi kedves utolsó:)
jó volt a kirándulás,vettem fel fürdőruhát és máskor is gond nélkül föl fogom venni:)

Én duci vagyok és pl most nyáron is fürödtem a barátaimmal.
160/57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!