Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell egy 15 éves...

Hogyan kell egy 15 éves lánynak öltözködni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy már rengeteg ilyen kérdés van de arra lennék kíváncsi hogy mi tetszik legjobban. Mik azok amikre figyelni kell? Mi az amit megnéztek valaki öltözködésén?

ha lehet linkeljetek (képeket összeállításokat) és nemet és kort is írjatok pl. köszi

2011. máj. 9. 15:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
15 éves lány vagyok és én is sokszor érzem hogy "ciki" a rózsaszín virágos válltáska, de ha jobban belegondolok, akkor rájövök, hogy nem is annyira rossz, persze amior könnyebb a táskám akkor válltáskát hordok, de nálunk az iskolaorvos az osztály felének kiszúrta, hogy gerincferdülése van, ha nem szeretnél orvoshoz járkálni, akkor azt mondom maradj még 1 kis részben a válltáskánál is...nekem ez a véleményem....de tudod ízlések és pofonok...
2011. máj. 9. 18:28
 12/12 anonim válasza:
*bocsi rózsaszín virágos háttáska
2011. máj. 9. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!