Hogyan tudnék végre szép lenni?
Menjel el egy jo fodraszhoz, kerjel tole tanacsot, mondd el neki mi a problemad a hajaddal. O csinal egy jo frizut neked. Kozmetikushoz is menjel el, kerjel tinikezelest tole, kitisztitja a borodet, es kerjel tole smink tanacsot is. Megmondja mi all jol neked, kicsit megtanit kifesteni, elmondja a szineket.
Aztan iratkozzal be sportolni, konditerem, uszoda, vagy amit szeretsz csinalni.
Gondolom van olyan baratnod, ismerosod akinek tetszik a stilusa neked, kerjel tole egy kis tanacsot, hogyan oltozkodj!
Penz, ido, utanajaras, es mar szep is vagy!
a kiloid rendben vannak !! ne fogyokurazz csinalj inkabb haspres gyakorlatokat [ lasd. rubint reka aerobik videok ]
ha a gyogyszertol vagy kremtol sem mulnak el a pattanasok menj el egy masik borgyogyaszhoz mondd el a problemaidat es irjon o fel neked valamit..
( en is elmentem borgyogyaszhoz pattanasokkal es irt fel valami zsiros kremet ami nem hogy elmulassza meg jobban kijottek szinte.. baratnom felkeresett egy masik borgyogyaszt mivel neki is szoksege volt es o neki felirtak valami mas kremet es teljesen eltuntette az arcarol a pattanasokat... szoval erdemes probalkozni mas borgyogyasszal addig mig meg nem talalod a tokeletes szert ellenuk !! )
nem tudom hogy vagy fenyerzekeny.. en is az vagyok eros napfeny hatasara es mindig faj a fejem is mikor sut a nap es szinte allandoan napszemuveget hordok tavasszal is ha kell :P de viszont a szolariumi fenytol semmi bajom !!
szerintem menj el szoliba egyszer probaldd meg es ha tenyleg nem birodd akkor lemondhatsz rola de 1 probat meger :)
en is feltem eloszor tobb tapasztaltabbat kikerdeztem es aztan belevagtam.. elkezdtem sozlizni es tuddmeg tok jo az a kis meleg levego (nem tul meleg csak kellemes) meg olyan imadnivalo mikor barackos illatpermettel lepermeteznek a szolik :) nekem csak jo tapasztalataim vannak a sozlik felol hisz nekem segitett emg a pattanasok eltuntetesebe.. muszalas poloba voltam es nyar volt .. par ora mulva elkezdtem viszketni es telejottem pattanasokkal.. es azota meg erzekenyebb a borom hatamon szoktak jonni ilyen gyulladt piros pattik..de viszont mikor szolizok (tavasszal sozktam csak nyaron meg sima napon napozok ) akkor eltunnek a pattanasaim!!! ez is megoldas lehet a pattanasok eltuntetesere emrt a szoli es a napfeny is leszaritja oket :) es segitseg a sapadsag ellen is.. amugy en is sapadt vagyok telen mikor nem nagoyn mozdulok ki de en alapozom magam egy kicsit es pirositot az arccsontra es az soakt segit nalam.
aztan hajad szine jo! a barna mostkifejezetten divatba van.. ha alakja nem tetszik akkor probaldd meg kisse rovidebbre vagni lepcsozetesre es ha tetszik valami jo kis frufrut is vagathatsz pl feloldalast:)
ha pedig vekony szalu a hajad tartas nelkul akkor hajformazoval a hajtoveknel gondorithetsz rajta hogy magasabbon alljon tele tartassal :)
szinek hat amit te szeretsz csak keruld a nagyn eros szineket!
2009 be a sarga lesz nagyon divatba ez jol all feherborueknek is barack sizntszurket vilagos keket lilat ( nem azt az eroset hanem halvanyabbat) rozsasiznt is felvehetsz es pirosat is.. sot zold az kivalo..
amelyikben te jol erzed magad johet mind !
szemoldokod pedig ha ritka kihuzhatod midnen reggel szemceruzaval.. en is barna szemceruzaval sozktam kihuzni es igy sokkal ivesebbnek is tunik !
remelem segithettem..pusz
16/L
ha lenne meg par kerdesed nyudogtam irhatsz nekem is az e mail cimemre es segitek ha tudok :)
15 28 as vagyok most latom hogy rengeteget irtam..
bocsika csak ugy jott:P
udv
a gyógyszertől fényérzékeny, míg szedi :) én is ezt szedtem :) és igen, eddig sok hasznos tanácsot kaptál
én annyit tudok mondani csak, h tényleg az idő a legfontosabb ebben az egészben, a sok hasznos tennivaló mellett ^^ sovány vigasz, de én ezen a részén már nagyjából túl vagyok, és sokat javult minden :) kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!