Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Letört a cipőm sarka, cipő...

Letört a cipőm sarka, cipő nélkül kellett hazamennem, mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Ma reggel letört a cipőm sarka a Blahánál, így kénytelen voltam levenni és harisnyában hazamenni Újpestre! (metró meg minden), nagyon kellemetlen volt. Más is járt már így? Nektek is így kellett tömegközlekedni?
2011. ápr. 28. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem is olyan volt, hogy egy új cipő véresre dörzsölte a lában. muszáj volt levennem mert nem bírtam. így buszoztam haza.
2011. ápr. 28. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére nálam ilyen még sosem volt. Nem járok magassarkúban.
2011. ápr. 28. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:

egyszer tinikoromban egy új magassarkúban mentem el bulizni,a cipő annyira feltörte e lábam hogy mozdulni se tudtam,így mezitláb sétáltam haza amikor már kelt fel a nap..

AZÓTA ha kicsit magasabb cipő is van nálam mindig van nálam egy balerinacipő. össze lehet gurgatni,nagyon pici helyen is elfér,a lényeg hogy mindig ott van a táskámban. volt hogy beragadt a cipőm sarka és letört akkor is csak magamra kaptam és kész,vagy lábfájásnál is jó,vagy ha csak szimplán siettem a buszra. olcsó,sokáig bírja és tényleg nekem nagyon sok esetben jó, én ajánlom :)

2011. ápr. 28. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:

H&M-ben lehet kapni "walk home shoes"-t. Ilyen csak más színekben kapható: [link]

Az a lényeg, hogy ez könnyen elfér egy kis csomagban a táskádban, így ha gond van a cipőddel csak előkapod és átveszed. :) Szerintem hasznos beszerezni. Amúgy a képen nem látszik, de a H&M-ben kaphatónak a célnak megfelelően vastag gumi a talpa. 2000 és 2500 Ftért kaphatók.

2011. ápr. 28. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem pont mostanában volt olyan, hogy görkoriba mentem el a médimarktba és nem engedtek be, és mondtam h ha leveszem, és mezitláb leszek, akkor az úgy jó-e, mondták, hogy ja úgy oké, é zokniban szaladgálatam XD
2011. máj. 1. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Juuj szegény :S sajnállak :S Én tavaly Decemberben úgy jártam,hogy Pécsről elutaztam Debrecenbe..Aztán mikor jöttem haza felé nem figyeltem és valamiben megbotlottam és a csizmám oldalt teljesen felszakadt :S menni semmikép nem tudtam menni :S Egy szál vastag zokniban kellet Debrecenből Pécsre haza mennem ami tisztára átázott:S Annyira szégyelltem magam:S főleg ahogy az emberek néztek rám..:S 16/L
2011. máj. 1. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:

*benne

-menni

2011. máj. 1. 22:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Debrecenből Pécsre? az szép távolság? Vonattal? Budapesten kellett utaznod pályaudvarok között is?
2011. máj. 1. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Debrecenből Pécsre? az szép távolság? Vonattal? Budapesten kellett utaznod pályaudvarok között is?

Igen,Debrecenből Pécsre :S Ja az.. Persze:) Igen:/ Utána jól meg is betegedtem :S

2011. máj. 2. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!