Letört a cipőm sarka, cipő nélkül kellett hazamennem, mit tettetek volna a helyemben?
egyszer tinikoromban egy új magassarkúban mentem el bulizni,a cipő annyira feltörte e lábam hogy mozdulni se tudtam,így mezitláb sétáltam haza amikor már kelt fel a nap..
AZÓTA ha kicsit magasabb cipő is van nálam mindig van nálam egy balerinacipő. össze lehet gurgatni,nagyon pici helyen is elfér,a lényeg hogy mindig ott van a táskámban. volt hogy beragadt a cipőm sarka és letört akkor is csak magamra kaptam és kész,vagy lábfájásnál is jó,vagy ha csak szimplán siettem a buszra. olcsó,sokáig bírja és tényleg nekem nagyon sok esetben jó, én ajánlom :)
H&M-ben lehet kapni "walk home shoes"-t. Ilyen csak más színekben kapható: [link]
Az a lényeg, hogy ez könnyen elfér egy kis csomagban a táskádban, így ha gond van a cipőddel csak előkapod és átveszed. :) Szerintem hasznos beszerezni. Amúgy a képen nem látszik, de a H&M-ben kaphatónak a célnak megfelelően vastag gumi a talpa. 2000 és 2500 Ftért kaphatók.
Debrecenből Pécsre? az szép távolság? Vonattal? Budapesten kellett utaznod pályaudvarok között is?
Igen,Debrecenből Pécsre :S Ja az.. Persze:) Igen:/ Utána jól meg is betegedtem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!