Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Letört a cipőm sarka, cipő...

Letört a cipőm sarka, cipő nélkül kellett hazamennem, mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Ma reggel letört a cipőm sarka a Blahánál, így kénytelen voltam levenni és harisnyában hazamenni Újpestre! (metró meg minden), nagyon kellemetlen volt. Más is járt már így? Nektek is így kellett tömegközlekedni?
2011. ápr. 28. 10:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem nyáron az ujjas papucsom ment szét egyszer. még szerencse hogy közel voltam és haza tudtam sétáltam. (elég forró volt a beton xD)
2011. ápr. 28. 10:42
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

1. felhívtam volna anyámat hogy jöjjön értem.

2. ha lett volna nálam pénz, vettem volna valami párezer forintos cipőt a környéken.

a kettőből valamelyik biztos megvalósítható lenne ha ilyesmi történne velem.

2011. ápr. 28. 10:44
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos nem volt közel és a beton kifejezetten hideg volt (nájlonharisnya volt rajtam). Sajnos nem volt nálam pénz és senki nem volt akit hívhattam volna.
2011. ápr. 28. 11:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon sajnállak, rossz lehetett...

Dehát muszáj voltál hazamenni, nem?? Mi mást tehetttél volna, ha pénz sincs nálad...

2011. ápr. 28. 11:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok, hogy én vagyok az egyetlen szerencsétlen aki így jár!
2011. ápr. 28. 11:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én egyszer a vonatállomásra mentem ki vidéken mezítláb nejlonharisnyában mert feltörte a sarkam a cipő, de szerencsére ott nem sokan láttak (hajnal 5kor) viszont január volt és nagyon hideg.......
2011. ápr. 28. 11:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Úgy vonatoztál?

Neked is szétszakadt a harisnyád meg koszos lett?

2011. ápr. 28. 11:35
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly nyáron szakadt le a cipőm talpa a belvárosban, bementem egy kínaiba és vettem egy papucsot.

Ha nem lett volna nálam pénz/nem lett volna bolt akkor valahogy még haza tudtam volna benne menni, egy kicsi tartotta.

Mezítláb akkor jöttem haza a buszmegállóból, amikor egy szandál véresre törte a lábam.

2011. ápr. 28. 13:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Én pont ma mentem suliba az új cipőmben, de mikor jöttem haza, már nem bírtam, le kellett hogy vegyem. A bökkenő csak ott van, hogy vonatoznom kell kb. 20 percet és buszozni is ugyanennyit. Hát, mit ne mondjak kellemetlen volt, de van ilyen:)
2011. ápr. 28. 13:50
 10/19 anonim ***** válasza:

hát én pl ma is így jöttem haza csak én éppen direkt vettem le és azért mert nagyon másnapos vagyok szal nem érdekelet ki mit gondol, de ez nálam kb hetente van, már biztos megszokták tőlem az emberek :DD

amúgy meg sz@r már le, ki mit gondol, letört, akkor letört nincs mit tenni :)

2011. ápr. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!