Letört a cipőm sarka, cipő nélkül kellett hazamennem, mit tettetek volna a helyemben?
1. felhívtam volna anyámat hogy jöjjön értem.
2. ha lett volna nálam pénz, vettem volna valami párezer forintos cipőt a környéken.
a kettőből valamelyik biztos megvalósítható lenne ha ilyesmi történne velem.
Hát nagyon sajnállak, rossz lehetett...
Dehát muszáj voltál hazamenni, nem?? Mi mást tehetttél volna, ha pénz sincs nálad...
Úgy vonatoztál?
Neked is szétszakadt a harisnyád meg koszos lett?
Nekem tavaly nyáron szakadt le a cipőm talpa a belvárosban, bementem egy kínaiba és vettem egy papucsot.
Ha nem lett volna nálam pénz/nem lett volna bolt akkor valahogy még haza tudtam volna benne menni, egy kicsi tartotta.
Mezítláb akkor jöttem haza a buszmegállóból, amikor egy szandál véresre törte a lábam.
hát én pl ma is így jöttem haza csak én éppen direkt vettem le és azért mert nagyon másnapos vagyok szal nem érdekelet ki mit gondol, de ez nálam kb hetente van, már biztos megszokták tőlem az emberek :DD
amúgy meg sz@r már le, ki mit gondol, letört, akkor letört nincs mit tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!