Hogy kell magassarkúban járni rendesen? Videót tudtok linkelni? Vagy elmagyyarázni?
igazából télen közepes sarkú csizmában birok menni. de van egy magasabb(11 cm) cipőm ami nyári nagyon tetszik de nem tudom h kell "szépen járni benne"
nagyon hálás lennék ha segítenétek... köszi:)
A divat ismétli magát. A 60-as években volt divat a tűsarkú cipő. Ha még nem tudsz benne járni,akkor nem 11 cm-essel kellene kezdeni.
A derekad egyenes legyen,hogy a súlyod a sarkadra nehezedjen. A térded pedig ne rogyadozzon. Gyakorlás kérdése,hogy szépen tudj menni benne.
Ne a divatbemutatók manökeneinek a járását nézd,mert normális ember nem jár úgy,ahogy ők.
Járni kb ugyanúgy kell benne, mint a többi cipőben. Egyenesen tedd a lábad (tehát se nagyon befele, se nagyon kifele álló lábakkal lépkedj), és még szebb, ha mindig egy picikét elé lépsz a lábadnak. Úgy értem: elvileg nőknek az a szép járás, ha úgy rakják egyik lábukat a másk után, mintha egy egyenes rúdon járnának. Persze szerintem annyira pontosan nem kell elé lépkedni, de elvileg így van. :) Aztán ezentúl a magassarkú. Ugyanígy kell szerintem, csak abban nehezebb, éppen ezért a legjobb, ha gyakorolsz. Ha tiszta a cipőd talpa, akkor vedd fel, és a szokásos dolgok, mikért a lakásban járkálsz, sétálj a magassarkúdban. Egy idő után megszokod, meglesz az egyensúlyérzéked, meg hogy szépen, gördülékenyen tudj járni, ne csak úgy pakolni a lábaidat. Ez gyakorlás szerintem. remélem, h segíthettem. :)
u.i.: egyébként örömmel hallom, hogy te előbb meg akarsz tanulni benne járni, nem úgy mint egyesek, akik a villamosmegállóig nem tudnak elsétálni benne, de csak azért is 20cm-rel a föld fölött járnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!