Ennyire nyitott magassarkúban most el lehetne menni bulizni? Vagy azért ennyire még ne?
2011. márc. 14. 18:14
1/8 anonim válasza:
nappal jó idő van, de éjszakára eléggé lehűl... én biztos megfagynék benne
2/8 anonim válasza:
Hááát... Én nem mennék azért ez még túlzás. Inkább egy sima körömcipőbe ami nem nyitott sehol sem.
3/8 anonim válasza:
Ugye szandálhoz nem szokás harisnyát venni,anélkül meg még hideg van este.Inkább egy vékonyabb anyagú csizmát vagy zárt körömcipőt vegyél szerintem.
4/8 anonim válasza:
Hát, nem azért, de ez egyrészt nyitott, másrészt iszonyú magas a sarka, harmadrészt még ocsmány is... :-/
6/8 A kérdező kommentje:
KEDVES utolsó előtti, nem ebben a cipőben akartam menni, csak ehhez hasonló, egyszerű fehér magassarkú, és az elején nyitott ennyire. Mindeféle gyöngyök meg nem tudom mik nélkül.
2011. márc. 15. 06:38
7/8 anonim válasza:
Huhhh, akkor megnyugodtam, mert a képen lévő tényleg iszonyú ronda. :D
8/8 anonim válasza:
18:32-es ha ez neked ocsmány, akkor valami ritka szar pocsék ízlésed lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!