Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nezzek ki emonak?...

Hogyan nezzek ki emonak? Hogyan legyek kifestve? Hogyan nyiratkozzak?

Figyelt kérdés
jo lenne ha adnatok tanacsokat,hogy mit vegyek fel,milyne zenet halgassak,es,hogy mindneki emonak szolitson szinte magatol.
2008. febr. 12. 22:38
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
50%
-.-'
2010. febr. 9. 15:47
 22/30 anonim ***** válasza:

Szija. Jézusom.. nem kell öngyilkos hajlamúnak lenned... az nem is arról szól...:S küldök egy linket... ottvannak az 'emo fajták' és mindent megtudhatsz rólluk:)sok sikert=)

[link]

2010. aug. 24. 17:44
 23/30 anonim ***** válasza:

[link]

bocsi ha 2x küldeném el csaknekem nem jelezte..

mindenképp olyan és csakis olyan zenét hallgass ami tetszik. ammeg ha valakinek nemtetszik valamilyen zene ugysem fogja hallgatni ez butaság...

2010. aug. 24. 17:47
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem tudom csak, aki még nem hallott/látott valamiről, az honnan tudja a kérdésére a választ, ha nem másiktól?! Ennyire ne legyetek már ilyen cinikusak... Azért lett létrehozva ez a kib.ott weboldal, hogy bátran kérdezzen mindenki AKÁRMIRŐL.. nahhh. 20/L
2011. jún. 20. 22:50
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Úgy kérdezzd meg inkább legközelebb, hogy mondjanak emo/rock zenekarokat, mutassanak emo frizukat, ahol minnél több van, és hogy hol tudsz olyan ruhákat venni:) (Am nekem bejön, mert aki ügyes és van fantáziája szépen is megoldja:) Hajrá!!:) (Előző voltam)csak ennyit tudok segíteni bocsi mert én sem vagyok Emo:/ nekemcsak a pólóik kellenek mert nem p.csás, és pont megfelelő:D
2011. jún. 20. 22:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Jól van már, ez a kérdés több, mint három éves, szerintem a kérdező azóta már vagy rájött, hogyan öltözködjön, vagy felnőtt már annyira, hogy legyen önálló ízlése.
2011. jún. 20. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:

Én EMO vagyok. 21 múltam.

A hajam barna, nem öltözködök úgy mint egy emo.

De 90%ban érzelmes zenéket hallgatok. Imádom a rockot! A hc-t!

De a kedvenc színem mégis a fekete. Szerintem az emók amelyik tényleg igényesek, azok szépek. Egyesülnek az életérzésükkel. Mint akik csak rockot hallgatnak vagy rnb-t vagy bármi mást.

Még mindíg EMOnak tartod magad? Figyeltem a kérdésedet, és így olvasgatva a többiekét, felnéztem ide.

2013. jan. 6. 12:26
 28/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csak a kinézettől lesz valaki emo hanema viselkedésétől is. Az egy dolog hogy milyen az öltözködésed de az emoknak (példa én) nagyon más gondolatai vannak mint egy normál embernek. Tegyünk fel egy példát. Nyár van és leülsz a fűbe a pároddal mire gondolsz? Egy emo eltörpeng az élet miértjein hogy miből mik vagyunk és miből mik lettünk (vagy mik leszünk) és az élet értelmén. Ha emo akarsz lenni (bár emonak születni kell) akkor a gondolataid is másról szóljanak. Legyél más mint a többi ember olyan legyél akire ha ránéznek akkor arra gondoljanak ennek milyen belsője lehet. Egyszerűen tűnj ki a tömeggel de ne a stílusoddal hanem az érzelmeiddel. Bár mondjuk vannak olyan emok akik sehogy nem mutatják ki az érzésüket és inkább választanák a halált mint hogy emberek előtt sírjanak, de sok emo fajta van. De semmiképp ne legyél Pózer emo mert az igezi emok azokat nagyon utálják mert miattuk nézik le az IGAZI emokat. Több fajta emo van. Itt egy oldal ahol meg tudod nézni

ezeket: [link]

Hidd el ezt egyáltalán nem bántásként mondtam ;)

2013. jan. 19. 09:40
 29/30 anonim ***** válasza:

"Egy emo eltörpeng az élet miértjein hogy miből mik vagyunk és miből mik lettünk (vagy mik leszünk) és az élet értelmén."

Jézusom, szerinted ezt bármelyik értelmesebb ember nem tette még meg soha? Azért, mert valaki nem hirdeti az öltözködésével, hogy én milyen meg nem értett, az élet nagy kérdéseiről gondolkodó ember vagyok, attól még lehet az, csak nem címkézi magát ilyenekkel, hogy ő most emo vagy akármi. Majd ha felnősz, megérted.

2013. jan. 19. 12:22
 30/30 anonim ***** válasza:
A szituációra értettem -.-
2013. jan. 19. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!