Hogyan nezzek ki emonak? Hogyan legyek kifestve? Hogyan nyiratkozzak?
"tik" :D:D Faluru' gyütté'? De ha szerinted tudod mi az emo, akkor minek kérdezed meg, hogy ahhoz hogy kell kinézned?
Na de itt a válasz: fesd a hajad feketére, vágd fel az ereidet, fekete szemceruza (ne hegyezd ki, hagyd jó vastagra), azzal kend körbe a szemeidet, utána bőgj egy sort, hogy jól elfollyon, vegyél fel mindenféle csíkos meg kockás szart, tüllszoknyát, slip-on cipellőt meg bármit, ami ízléstelen. Hát így leszel emo. Azt meg, hogy milyen zenét hallgatsz, döntsd el te, ha már azt hiszed, hogy rock zene az, amit hallgatsz, de akkor miért kérdezed, hogy milyen zenét hallgass? Végülis megpróbálod letagadni az összes kérdést, amit feltettél. Igenis szánalmas vagy.
Ezek szerint te csak divat emo leszel? Amugy a neten ha beírod hogy emo style kiad egy csomo képet is onnan tudsz "lelopni" pár stílusmintát :)
Csőnadrág, halálfejes cuccok, a zene: my chemical romance meg hasonlók.
egypár ilyen témához már hozzászóltam (de csak azért mert a legtöbbötök olyan paraszt hogy külső vagy szimpátia alapján mondja meg mi a szánalmas közbe meg a 90%-otok kövér/túlsúlyos nagyképű "énvagyok a világközepe" ésatöbbi).
ide is elmondanám hogy én egy emos vagyok igen meg lehet kövezni leszarom mit gondoltok seggek^^
és hogy nem törvényszerű hogy felvágd az ereidet ha emos akarsz lenni mert azt nem emosok szokták ( csak az aki ugygondolja hogy az emo) pedig az nem emo hanem hülyeság. ennyi jaés az öltözködést nagyjából eltaláltátok (a szemetek még jó) de én csak azt tudom ehez a kérdéshez hozzáfűzni hogy ha egy ilyen kérdést feltettél akkor sztem ne legyél emos.. ha tényleg benned lenne ez a stílus akkor nem kérdeztél volna ilyet =S igy csak pózer leszel:/ TI MEG LE LEHET SZÁLNNI A GYEREKRŐL KÉRDEZNI SZABAD! ÉS HA FALUSI AKKOR MIVAN? szarjátok már le ahogy elnéztem ő is leszar titeket (hajrá)^^
páshpuszi(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!