Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nezzek ki emonak?...

Hogyan nezzek ki emonak? Hogyan legyek kifestve? Hogyan nyiratkozzak?

Figyelt kérdés
jo lenne ha adnatok tanacsokat,hogy mit vegyek fel,milyne zenet halgassak,es,hogy mindneki emonak szolitson szinte magatol.
2008. febr. 12. 22:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
aki hulyesegeket irkal nekem az ne probaljon irni ide.kapjatok be en nem mondtam,hogy nem szeretem a emo zeneket vagy,hogy tik mondjatok meg,hogy mit halgassak,es nem mondtam,hogy mondjatok meg amit nem is akarok.en azt fogok hallgatni,amit en szeretek,es en azt szeretem es tudom mi az az emo.ugy hogy befoghatjatok
2008. febr. 25. 09:36
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"tik" :D:D Faluru' gyütté'? De ha szerinted tudod mi az emo, akkor minek kérdezed meg, hogy ahhoz hogy kell kinézned?

Na de itt a válasz: fesd a hajad feketére, vágd fel az ereidet, fekete szemceruza (ne hegyezd ki, hagyd jó vastagra), azzal kend körbe a szemeidet, utána bőgj egy sort, hogy jól elfollyon, vegyél fel mindenféle csíkos meg kockás szart, tüllszoknyát, slip-on cipellőt meg bármit, ami ízléstelen. Hát így leszel emo. Azt meg, hogy milyen zenét hallgatsz, döntsd el te, ha már azt hiszed, hogy rock zene az, amit hallgatsz, de akkor miért kérdezed, hogy milyen zenét hallgass? Végülis megpróbálod letagadni az összes kérdést, amit feltettél. Igenis szánalmas vagy.

2008. febr. 25. 21:56
 13/30 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te csak divat emo leszel? Amugy a neten ha beírod hogy emo style kiad egy csomo képet is onnan tudsz "lelopni" pár stílusmintát :)

Csőnadrág, halálfejes cuccok, a zene: my chemical romance meg hasonlók.

2008. márc. 2. 14:25
 14/30 anonim ***** válasza:
50%
Az emo nagyon jó dolog. A nővérem is és most én is már emos lettem. Megtanulod magad sminkelni! Az igényes emok nagyon szexik tudnak lenni és az sem baj, ha az emos fiúk is női nadrágot, női blúzt hordanak vagy rózsaszín tornacipőt húznak. Gyakran még a körmüket is kifestik és a szemüket is. Az el nem túlzott smink akár még nagyon csinossá is tehet, a feketén kíhúzott szem is szép!
2008. márc. 17. 07:35
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is tök vagányak az emok. Legalábbis a kinézetük nagyon bejön. Persze nem a szélsőségek tetszenek pl.húsz piercing stb,hanem amikor olyan jól eltalálják,hogy legyenek divatosak. Én is épp átalakulóban vagyok,már ami a ruhatáramat meg a hajamat illeti...:) Bár már nem vagyok tini, 24 vagyok,de szerintem jól állna nekem is ez a stílus...majd meglátjuk...:)
2008. márc. 17. 22:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
miért akarsz te egyáltalán EMO lénni? Egy csomóan utálják őket...:P és olyan szánalma s is a nagy részük. Pattognak h mien kik*rt egyediek mind és közben pont ugyanúgy néznek ki. amúgy meg az emó állítlag nem a ruhákon múlik, hanem egy életérzés. Szóval vagy jön magától vagy nem vagy az. ennyi...
2008. ápr. 21. 23:45
 17/30 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy mi az az emo és mien zenéket hallgat akkor mért tetted fel ezt a kérdést??? Láccik hogy csak divatból akarsz az lenni, olyan Szánalmas, Deh te dolgod tégy amit akarsz de ha tudnád mi az az emo akk nem rítda volna ide ki
2008. okt. 26. 09:42
 18/30 anonim válasza:
50%

egypár ilyen témához már hozzászóltam (de csak azért mert a legtöbbötök olyan paraszt hogy külső vagy szimpátia alapján mondja meg mi a szánalmas közbe meg a 90%-otok kövér/túlsúlyos nagyképű "énvagyok a világközepe" ésatöbbi).

ide is elmondanám hogy én egy emos vagyok igen meg lehet kövezni leszarom mit gondoltok seggek^^

és hogy nem törvényszerű hogy felvágd az ereidet ha emos akarsz lenni mert azt nem emosok szokták ( csak az aki ugygondolja hogy az emo) pedig az nem emo hanem hülyeság. ennyi jaés az öltözködést nagyjából eltaláltátok (a szemetek még jó) de én csak azt tudom ehez a kérdéshez hozzáfűzni hogy ha egy ilyen kérdést feltettél akkor sztem ne legyél emos.. ha tényleg benned lenne ez a stílus akkor nem kérdeztél volna ilyet =S igy csak pózer leszel:/ TI MEG LE LEHET SZÁLNNI A GYEREKRŐL KÉRDEZNI SZABAD! ÉS HA FALUSI AKKOR MIVAN? szarjátok már le ahogy elnéztem ő is leszar titeket (hajrá)^^

páshpuszi(L)

2009. máj. 16. 16:18
 19/30 anonim válasza:
elgépeltem egy séget ságnak irtam bocsesz^^ jah igen és tisztelet a kivételnek <3
2009. máj. 16. 16:20
 20/30 anonim ***** válasza:
60%
most mér lenne belőle pózer? valahogy neki is el kell kezdenie... senki se született fekete vasalt hajjal...
2009. nov. 28. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!