Milyen ruhák állnak jól ilyen alakon?
Figyelt kérdés
173 centi magas vagyok mellem 110cm derekem 73cm csipőm 113cm tehát homokóra alakom van de telt. Sok ruha ami mellben jó derékben nagyon lóg igy kövérnek mutat. Mivel hangsúlyozzam a derekam?2011. ápr. 24. 17:47
1/3 anonim válasza:
szia! egyszerű nasrágot vegyél fel, s hozzá egy olyan pólót ami egy kicsit lengébb, és az a lényeg hogy a melled alá köss egy övet! énis ezt hordom és bevallom nagyon jól mutat:)
amúgy szerintem a homokúra alkatuak a legszerencsésebbek:))
2/3 anonim válasza:
Elasztikus felsők, amik jól engednek a melleden, de a derekadra is passzolnak. + ahogy az előző mondta, deréköv.
De örülj, nagyon jó alakod lehet, én összetenném a kezem, ha így nézhetnék ki. (sztem nem csak én.)
3/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszolók is írták: köss övet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!