Milyen színek állnak hozzád legközelebb a ruhák szempontjából?
Gondolom mindenkinek vannak olyan megszokott kedvenc színű cuccai amiket a legszívesebben venne fel magára a színe miatt. Nekem a kedvencem a babarózsaszín (ez a szép halvány), ez áll hozzám a legközelebb, de nagyon szeretem még a feketét és a lila árnyalatait és a sötét kéket is. Ami egyáltalán nem tetszik: az a barna
Nektek?
Írjatok nemet és kort is! Én nő vagyok.
Leginkább fekete, piros, lila és rózsaszín ruhákat hordok, esetleg még barnát, legtávolabb tőlem a fehér és a citromsárga áll.:)
18/L
fekete, 30N
Vannak más színű cuccaim is, türkiz, rózsaszín, barna, sötétzöld, de valahogy ha kinyitom a szekrényemet, a fekete van mindig túlsúlyban. Szeretem :-)
Amikből a legtöbb pólóm, ruhám van: rózsaszín, lila. :) Kék, c.sárga, és piros is van, de abból csak egy-egy. Meg persze vannak barna, fehér, és fekete pólóim is, de leginkább a lila, és rózsaszín.
14/l
rózsaszín minden mennyiségben és fekete.
Piros,narancssárga,citromsárga az fúúúj számomra de talán lila vagy kék is szép
Szürke, fekete, lila. Nem szeretem ezeket, de ezek illenek hozzám.. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!