Mi a véleményetek a japán gyaru stílusról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a japán gyaru stílusról?Szerintetek megszólnának érte ha középiskolában igazán gyarusan néznék ki? Esetleg a társaim lekezelően bánnának velem?A gyaru kei alstílusban gondolkodom, a manba-t és a banba-t és a hasonlókat nem fogadnám el magamon.
13/L
2011. ápr. 15. 21:51
1/6 anonim válasza:
Hát nekem a smink nem tetszik, meg úgy az egész nem. De egy punk-loli például már tökjó :D
Én tökre elfogadnám meg érdekesnek találnám ha ilyen osztálytársam lenne, de valószínűleg azok számára akiknek gőzük sincs a japán divatról annak ez furcsa. Szóval azthsizem kapnál pár beszólást :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem páran megszólnának érte, de ne is foglalkozz velük. Amíg te így érzed jól magadat, ki nem sz*rja le, ugyebár? :) Szóval, szerintem hajrá, és mindent bele. :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon max egy "lájtosabb" verziót fogadnának el az emberek.
Ahhoz is kell egyfajta kinézet, na meg az sem mindegy, milyen suliba mész.
5/6 anonim válasza:
szerintem ők még egész cukik [link]
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!