Hölgyek lányok, mi a véleményetek erről az öltözködési stílusról? (link)
2010. aug. 30. 19:36
1/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. :) Van pár amit én is felvennék.
2/16 anonim válasza:
egyedi, de nekem túlzottan is :)
3/16 anonim válasza:
Szép, igényes, nőies, bár a hétköznapokban talán egy picit túlzás. :)
5/16 anonim válasza:
Első szó ami eszembe jutott, h régimódi.
7/16 anonim válasza:
Olvasol a gondolataimban. Pont ilyeneket kerestem, szeretnék így öltözködni! :)
8/16 anonim válasza:
Nem hordanám utcára, de tetszik. Olyan légies, könnyed és visszaidézi a rági korokat (imádom a kosztümös filmeket stb.). :D.
9/16 anonim válasza:
Egyedi,romantikus kicsit.Egyálltalán nem rossz,sőt van pár amit felvennék én is.De azért az egyik képen az a ruha...olyan mint amit nagyim hordott:)Ne ess azért tulzásba:)
10/16 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a kosztümös filmeket:D
és azon gondolkoztam hogy néha jó lenne ha visszajönne egy kicsit ez a divat. és lám...:D
tényleg divatba jött...a stílus neve az hogy 'romantikus'.
szerintem ha így ránézek ezekre a ruhákra nem túlzás, csak akkor hogyha a mai öltözködéshez viszonyítjuk:D azért..van egy pár 'nagymamás' darab, amit nem vennék fel, de átlagban nagyon szép és nőies öltözködés ez;)
ja és igen..teccik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!