Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruha való nekem?

Milyen fürdőruha való nekem?

Figyelt kérdés
Néhány hét múlva nyaralni megyünk, addig kéne találni egy fürdőruhát... Fehér bőröm van, kicsit vastag combim, a hasaim nem nagy. Milyen színű és fazonú fürdőruha lenne megfelelő? Én arany vagy ezüst színűre gondoltam, szerintetek?
2009. márc. 1. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az arany és ezüst szín fehér bőrön nem mutat jól. ha ilyet szeretnél, szolizz rá néhány alkalommal.

ha vastag a combod, válassz inkább sort fazonú alsót, a tangát felejsd el.

2009. márc. 1. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a lenyeg hogy olyat vegyel amibe jol erzed magad!

es ne azt nezzd pl most hogy tangaba kicsit nagyobb popsid esetleg combid latsznaa ha ugyanakkor tudod hogy te csak abba erzed jol magad:)

aztan ha feher boru vagy jol allhat a rozsaszin... narancs...barnas..

csak arra figyelj hogy ne az a rikitos eros szinekbol valasz..

amugy meg elmesz egy bevasarlo kozpontba..vagy valami kisebb butikba es felprobalsz parat.. es akkor eltudod dotneni hogy melyik all jobban..

menj baratnoddel baratoddal vagy esetleg anyukaddal :)

de mindenesetre menjen valaki veled aki megmondja hogy melyik hogy all

udv :)

2009. márc. 1. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Azzal egyetértek az előzővel, hogy elsősorban olyat kell választani, amiben jól érzi magát az ember. de könyörgöm, nagy fenékhez a tanga egyszerűen borzalmas. a választásnál objektívnek kell maradni.
2009. márc. 1. 14:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg a második válaszolóét. Adott egy kis önbizalmat, nagy combi, ide vagy oda azt veszem ami tetszik és kényelmes. Tényleg sokat segítettél, majd meglátjuk milyenek lesznek a visszajelzések..:D
2009. márc. 1. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is vastag a combom, de a tanga a legjobb, a sortfazonutol megdurvabb lesz, ez tuti.
2009. márc. 1. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
ja es a tangasrol meg annyit, hogy nem is az a mervado hogy mekkora a fenek hanem az hogy mennyire formas, mind lehet kicsi ha lapos es formatlan az nem szep.
2009. márc. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!