Csak szerintem gagyi a Philip Russel?
2008-2009 körül szinte heti rendszerességgel vásároltam ott főleg ingeket, pulóverokat. de vettem ott kabátot, táskát is. szerintem árban és kínálatban akkor az egyik legjobb volt nekem. Olcsón elég jól kinéző cuccokat tudtam ott venni.
Nekem a minőséggel semmi bajom nem volt, sőt, még a mai napig hordok minden ott vett ruhámat. Igaz nem olyan helyekre veszem már fel őket, az ingek már kimentek a divatból, de munkahelyre pulóver alá tökéletes. Pulóverokból inkább a fehér - fekete kombinációkat vettem, amik még most is elmennek. Van egy válltáskám, az már 8-9 éve kiment divatból, de nagyon jó állapotban megmaradt, pedig műbőr, nem töredezik.
Tinédzserként a NewYorker, H&M, C&A mellett nagyon szerettem, sőt a legjobbnak tartottam.
Ma már egy ilyen boltban se vásárolnék tömegcuccokat, mert igényesebb, egyedibb és drágább ruhákat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!