Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem gagyi a Philip...

Csak szerintem gagyi a Philip Russel?

Figyelt kérdés
Nadrágot meg pulóvert megéri náluk venni, de a pólók nagyon gagyik, gyenge minőségű anyagból vannak és ráadásul mindegyik szinte ugyanolyan. Kreativitás 0.
2011. ápr. 8. 22:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Te mi a f@szról beszélsz, hülye. Biztos te is csak egy kis csicska vagy, aki csak otthonról a gép elől tud ugatni. Mindenki leírta ide a véleményét, te meg idejössz azt megpróbálsz leugatni, szánalom.
2011. máj. 26. 16:28
 22/31 anonim válasza:
31%
:D előző vagyok, és az életben is leugatnálak ha ilyen badarságokat beszélnél :D (New Yorker és Jeans Club egy árkategória haha) amúgy meg most már nem lesz vele gondod, hogy nem találsz ott semmit. Ugyanis végelszámolás alatt van a Jeans Club, szval megnyugodhat a kis lelked!
2011. máj. 27. 07:55
 23/31 A kérdező kommentje:
Qvára nem érdekel a Jeans Club. Egyébként azt mondtam, hogy nagyjából hasonló árkategória: gondolj bele mondjuk egy pulóver a JC-ban volt 4-5-6 ezer, kb. ennyiért a New Yorkerben is lehet venni.
2011. máj. 27. 09:45
 24/31 anonim válasza:
43%
Amúgy ha annyira nem érdekel "qvára a JC" akkor miért tetted fel a kérdést :).Még mindig nem értek egyet veled, de ez így is marad.
2011. máj. 27. 12:21
 25/31 A kérdező kommentje:
Jó, elismerem, hogy mondjuk tényleg a pólók olcsóbbak voltak valamivel, de inkább rakok rá egy kis cash-t és sokkal jobb minőséget kapok. Egyébként a Smog is kezd lebutulni, mindegyik pólóra rányomnak egy fejet, azt kész.
2011. máj. 27. 13:56
 26/31 anonim válasza:
Megint előző, nekem pont ezért nem tetszett sosem a Smog. De mivel a PR eltűnik így úgyis más után kell néznem. Elméletileg a Tally hasonló árkategória és jó cuccok vannak, bár ezt még nem néztem meg. Nekem amúgy szinte csak olyan cuccaim vannak és egyetlen bajom volt csak az egyik blúzom ujjába lévő gumi megadta magát. Bocs az alpári stílusért egész normális beszélgetés kerekedett ebből végül.
2011. máj. 28. 09:21
 27/31 anonim ***** válasza:
20%
Valóban gagyi,harmadosztályú márkáról beszélünk.De az előző hozzászólók tökéletesen megfogalmazták a lényeget:aki csóró,vagy nem érdekli,hogy "mi van a ruháira írva",annak tökéletes.Nem hiszen,hogy tartosság szempontjából gond lenne vele,egyszerűen csak ciki,tömegszerű,kommersz,ergo szar.A ruházat ott kezdődik,hogy Tommy Hilfiger.
2011. aug. 26. 08:50
 28/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A 16:28-os hozzászólásodban írtad: "Mindenki leírta ide a véleményét, te meg idejössz azt megpróbálsz leugatni."

Akit te szintén 'leugattál' ő is a véleményét írta le... Minek kérdezel, ha nem tetszik a válasz?

2012. jan. 4. 17:40
 29/31 A kérdező kommentje:
Azért írtam kicsit durvábban annak a hozzászólónak, mert ő kezdett el sértegetni a semmiből! Úgyhogy ennyi...
2012. jan. 6. 15:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, az anno Jeans Clubban vett PR pólóim a mai napig ugyanolyan minőségűek, nem nyúltak ki, ugyanolyan kellemes viseletek, és a párom imádja a szabásukat rajtam. Igaz, valóban egyszerű darabok, de ez még nem feltétlenül baj.
2017. aug. 20. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!