Csak szerintem gagyi a Philip Russel?
Figyelt kérdés
Nadrágot meg pulóvert megéri náluk venni, de a pólók nagyon gagyik, gyenge minőségű anyagból vannak és ráadásul mindegyik szinte ugyanolyan. Kreativitás 0.2011. ápr. 8. 22:26
11/31 anonim válasza:
Nekem van pár cuccom onnan, pedig én sem vagyok csóró. Nekem tetszenek, és eddig még semmi baj nem volt velük. :)
12/31 anonim válasza:
NAgyon vacak. Egyszer vettem egy kánikularuhát, tök egyszerű szabásút, de nagyon tetszett, egy nap után már az eleje kb 10 centivel volt rövidebb, mint a hátulja, úgy eldeformálódott. Hihetetlen vacak, ócska anyagról volt szó, még kínaiban sem találtam ennyire gatyit. Viszont van egy cipőm, ami PR, azt szeretem, tartós.
13/31 anonim válasza:
a legtöbbnek silány a minősége, de ami a legjobban idegesít, hogy tucatholmik, semmi különleges darabja nincs... ráadásul mindegyiken a totál egyforma felirat, köbö mint a börtönraboknak az egyenruha...
én inkább a különlegesebb, nem tucatcuccokat szeretem, szóval nem vásárolok innen :)
14/31 okéokésokés válasza:
én a hétvégén vettem egy pólót tök jó anyaga van.de amúgy tényleg sok szar kinézetű van
15/31 anonim válasza:
egy időben voltak nagyon jó cuccok de az utóbbi 1 évben iszonyúan leromlottak a ruhák is, minőség is..szerintem iszonyú gyagyi, amúgy megjegyzem, magyar cég, szóval hát látszik..
16/31 A kérdező kommentje:
Igen-igen. 1-2 éve még nekem is tetszett, de azóta csak egyre rosszabb, azóta már nem is veszek ott semmit. New Yorkeres Smog ugyanolyan árban van, viszont minőségileg sokkal jobb.
2011. ápr. 9. 12:38
17/31 anonim válasza:
egyetlen pulcsim van de azmár 4éves. :D és egyben van :) imádom :D
18/31 anonim válasza:
"New Yorkeres Smog ugyanolyan árban van, viszont minőségileg sokkal jobb."
Csak sajnos a New Yorkerben már alig találsz olyan ruhát, amin nincs halálfej, meg nem ilyen idióta emós divat.
19/31 A kérdező kommentje:
Igazad van, de azért néha-néha ki lehet fogni egy-két jót. Én is azt vettem észre, hogy mintha ők is kezdenék elveszteni a kreativitásukat, komolyan ilyen pólókat én is tudnék tervezni: belebaszok egy fejet a közepére, azt kész:D
2011. máj. 11. 10:26
20/31 anonim válasza:
Igen csak szerinted gagyi. A New Yorkeres Smog amit annyira istenítessz egyáltalán nincs olyan árkategóriában mint a Jeans Club. Amúgy meg fogyjál le és rögtön lesz rád ruha,te degenerált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!