Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van kedved elkísérni engem...

Van kedved elkísérni engem egy bevásárlókörútra és segíteni a stílusváltásban?

Figyelt kérdés

Szeretnék így tavasszal csinosabb,nőcisebb lenni,meg szeretném tanulni,hogyan lehet ruhadarabokat jól variálni! Mert jelenleg eléggé unalmas az öltözködésem.

Van benned vállalkozó szellem és értesz a divathoz? :)

2011. ápr. 8. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
bennem van :) attól függ hol laksz
2011. ápr. 8. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szívesen segítek öltözködési és sminkelési tanácsokban is. Eléggé benne vagyok a témában. Írj privátot.

Üdv

Reni

23

2011. ápr. 8. 16:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom.
2011. ápr. 8. 16:10
 4/8 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? én is segitenék... :) árkád, aréna plaza, westend, europark? mi van hozzád közel?
2011. ápr. 8. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:

24 vagyok. :)

de aranyoak vagyok,köszi! :))

nekem bármi jó: árkád,mammut,westend,aréna,allee...

de azt hozzátenném,hogy nincs sok pénzem,csak pár ruhát tudnék venni,de azok olyanok legyenek,hogy a meglévőekkel tudjam variálni őket.Mert ehhez nincs sajna tehetségem :D

2011. ápr. 8. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Feltehetnél pár képet a mostani ruhatáradról, hogy lássuk,milyen a stílusod,miket hordasz stb.Így könnyebb kitalálni,hogy mire lenne még szükséged.
2011. ápr. 8. 16:48
 7/8 A kérdező kommentje:

inkább leírom,ha nem gond :) Csak mert ha linkelek,azokon én is rajta vagyok és nem szeretném hogy bárki felismerjen.

szóval ha vásárolok,általában sima nadrágot veszek, meg hosszú ujjú pólókat...most amig hideg volt( télen),mindig kötött pulcsikat hordtam,alá meg a hosszú ujjút.Néha szoknya plusz póló és pulcsi.Unom már ezeket a cuccokat :D

Most,hogy jön a meleg,kéne pár olyan felső,ami nem a szokásos unalmas hosszú ujjú,hanem valami csajos darab.Meg hogy egy ilyenhez milyen nadrágot vagy szoknyát vegyek,milyen táskával.Meg milyen cipővel.

2011. ápr. 8. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én stylistnak tanulok a ModArtban, és nagyon szívesen segítenék neked, nekem is jó alkalom lenne :)

ha érdekelne a dolog akkor írj nyugodtan emailt :) waldorf88@indamail.hu

az nem baj ha nincs sok pénzed rá, ezért jó ha van melletted valaki, aki segít, hogy ne végy felesleges holmikat :) várom leveled!

2011. ápr. 8. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!