Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy csaj duci, de ad...

Ha egy csaj duci, de ad magára, jól öltözködik, és kedves, szórakoztató akkor ugyan olyan esélyekkel indul a pasiknál mint az ultra csinos lányok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 15:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

na látjátok ez is butaság... mért lenne egy vékony, magára vmit adó lány egyenesen buta? elmondanám, hogy én is 175 cm vagyok és 54 kg, modellkedem, derékig ér a hajam, sőt műkörmöm is van, és mérnök informatikus diplomám lesz jövőre. nos erre valaki valamit? nem kellene ostoba sztereotípiákat írni, mikor számos csinos, de nagyon okos lányt ismerek, akik kedvesek, nem beképzeltek, humorosak.

ennyit erről

2011. ápr. 8. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Előző, én elhiszem, hogy okos vagy, de akkor tanulj meg olvasni és értelmezni, mert azt írta "esetleg buta"...
2011. ápr. 8. 08:41
 13/17 anonim ***** válasza:

előzőnek:

igen, igazad van ebben, csak a minap több hasonló kérdést bogarásztam, és úgy általánosságban ilyen meggyőződéssel vannak az emberek :S

2011. ápr. 8. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, az a "meggyőződés" még inkább sértő, hogy aki duci/túlsúlyos/kövér/feleslege van, az biztos büdös, meg igénytelen, meg hasonlók. Pedig ezt is nagyon "divat" mondani...
2011. ápr. 8. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ezen az utóbbi "meggyőződésen" :) van egy elég duci bnőm, de ő ápolt, igényes, alkatához mérten jól öltözködik.
2011. ápr. 8. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:

"na látjátok ez is butaság... mért lenne egy vékony, magára vmit adó lány egyenesen buta? "

vékony, magára vmit adó lány =/= hideg, esetleg buta ultracsinivel

2011. ápr. 8. 21:09
 17/17 anonim válasza:
100%

Én megosztanám veled a tapasztalatomat, kb egy éve még az ultra duci kategóriába tartoztam, 180 cm és 98 kiló voltam, igazából nem volt sok problémám magammal, persze tisztában voltam vele, hogy túlsúlyos vagyok, de ennek ellenére tudtam élni a kis életemet vidáman, mosolyogva. Gyerekkorom óta voltak problémák a többlettel, de sosem kaptam olyan éles kritikát, hogy az meg tudja törni az önbizalmam. Sokan irigyelték, hogy mennyire optimista, vidám és szórakoztató ember vagyok. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy nem indultam ugyanolyan esélyekkel, mint egy csinos lány, mindig tudtam bulik vagy bármilyen összejövetel alkalmával, hogy én háttérbe szorulok majd, ha pasizásról van szó, és nem azért, mert nem tudtam kialakítani kapcsolatot velük, hanem egyszerűen a legtöbb a "haver, barát" szintre sorolt be. Most 22 éves vagyok, és sikerült az elmúlt évben megszabadulnom 27 kg-tól, elsősorban egészségügyi okok miatt, nem akartam, hogy cukorbaj vagy egy szívroham vigyen majd el. :) Most 71 kg vagyok, és így érzem magam tökéletesnek, szerintem a személyiségem ez idő alatt mit sem változott és érdekes módon, most már rám is nőként tekintenek a férfiak. A "duci" korszakomban is volt 2 barátom és mondhatom, hogy mind2 jóképű volt, de őszintén így visszagondolva, megvoltam bélyegezve a túlsúly miatt.

Egyébként meg olvasgattam itt ezeket a kommenteket, és felháborítóak ezek a sztereotípiák--> vékony=buta, érdekes módon abba senki nem gondol bele, hogy egy duci is lehet buta? vagy hogy van ez? ÉS ITT MOST NEM LEBUTÁZTAM A DUCI EMBEREKET, de szerintem semmi köze a testalkatnak és az intelligenciának egymáshoz!!!

22/L

2012. aug. 26. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!