Csajok, nem izzad bele a feneketek a latex nacitokba?
Főleg ilyen jó időben? Komolyan kérdezem!
20/F
14 éves kislány csitrizi a többit, aki szintén latexk.rvának öltözik, ahhoz grat :O
Amúgy ezek nem igazi latex nadrágok, amiket a mostani divatban lehet kapni, igazi latexot max, szexshopban veszel. Ezeknek hasonlít rá a kinézetük, de vékonyabbak, szellősebbek.
Valódi latexban visítva sírnának, ha egész nap abban kellene rohadniuk, ugyanis abszolút nem légáteresztő (nem lélegzik alatta a bőr- -> irritálódik, kényelmetlen, viszketni kezd, stb.), plusz bele is sülnének.
Rajtam már volt igazi, meg a mostanság divatos "mű" latex is, hát tényleg elég nagy a különbség :) az igaziba EGYBŐL beleizzadtam persze már felvenni se volt egyszerű... az meg amiben flangál mindenki, az nem melegebb egy normál fekete leggingsnél, abba meg még nyáron is sokan vannak.
23/L
Aki nem tudná annak elmondom, ezeken a divatos latex meg egyéb cicanacikon és farmeren kívül léteznek ám másfajta nadrágok is. Amik még kényelmesek is és szellőznek rendesen.
Bocs, de tényleg, annyira undorító már hogy mindenki csak ezekben jár. Mintha futószalagról jönnének...
nem izzad be:)
jajaja...tényleg gáz...emlékszem megvettem én is anno a latexnacim...elmentem benne bulizni és mindenki nézett, hogy mi van rajtam...erre tessék...felveszik a kínais, térdnél lógos fura fazonokat és demenők:D az enyém legalább full passzolt rám...de már én se hordom...szét is szaggattam mondom így talán jobb lesz...:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!