Lányok! Ti mit csináltok, hogy a feneketek ne legyen szőrös? Tudom, hogy a fiúknál ez oké, de a lányok?
Tudom elég hülye kérdés, de azért van az oldal nem hogy az olyat is feltegyük amit más helyen nem merünk...
Szóval ott is le borotváljátok???
Eléggé nem vagyok jártas ebben...
De azért remélem, hogy olyat nem írtok majd, hogy nektek nincsen ott szõr...Nekem se olyan mint egy fiúé, de tény hogy van 1 pár szálacska...
Kéne kis segítség nekem...
Köszönöm elõre is
Most a végbélnyílás környékéről beszélünk vagy az egész fenékről????
Mert a nyílásnál tényleg van pár szál amit én leborotválok de az egész fenekemen nincsenek....
Igen a végbélnyílásra gondoltam...Nekem is ott van kis szõr,nem az egész fenekemen...
Tehát borotva, és nem fájdalmas?
éncsak nagyon ritkán borotválom, még sosem volt rá panasz, sztem ez felsem tűnik; kivéve a 69-nél :D
amúgy borotva éés egyáltalán nem fáj. csak vigyázbni kell vele, nehiogy megsértsd a bpőrt a nyílásnál, mert ott vékonyabb
Én is borotválom,de nem olyan gyakaran!
És nem fáááj!:D
Borotva..
De egyszer mikor lábat mentem gyantáztatni, gondolt egyet a kozmetikus és leszedte ott is. Hát már potyogtak a könnyeim..
Szóval én a borotvát ajánlanám. Bár a gyanta biztonságosabb.
Köszönöm a válaszokat!!!
Tegnap olvastam õket és láttam említitek a borotvát. Este zuhany közben kipróbáltam. hát nagyszerü!!!
Köszönöm!!! Nagy segítség volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!