Ki fognak nevetni a méhecskés öltözködésem miatt?
Fekete harisnya és fekete csizma, citromsárga térdnadrág és fekete felső (vagy sárgás pulcsi.
Nem fognak így qvának nézni? A nadrág a térdemig ér, a csizma elég hosszú szárú. Mit gondoltak, elmerjek így indulni holnap reggel? (7kor indulok, 2re érek haza, nincs lehetőségem átöltözni)
Ehhez még társul a szőke hajam :)
Én kényelmesen érzem magam, ha pl. fehér gatyát húznék, vagy bármilyen más világosat, akkor is feltűnő lennék. (Félreértések elkerülése végett: nincs feltűnési viszketegségem, csak amit eddig hordtam farmer, nagy lett, azaz kihíztam, és ez a sárga térdgatya az egyetlen ami nem esik le rólam, és holnap mindenképp csizmába kell mennem, és ez az egyetlen gatya hozzá...a hosszú farmerokhoz sportcipőt szoktam, de azt holnap nem lehet)
Nem jelmez, ez egy normál utcai ruha, amik szépek, csak nem tudom, hogy együtt milyen hatást váltanak ki az emberekből.
Kb 1 órát fogok buszon ülni (közben 2x átszállok) aztán 3 órát ülök egy tanteremben (2F oktatás) és hazafelé is 1 óra buszozás. És közben át kell sétálnom egy hatalmas üzletközponton (reggelit venni, meg az az út a legrövidebb a buszmegállóig..)
A lenyeg, hogy te jol erezd magadat. Menjel ebben a ruciban, mit foglalkozol te barkivel is???
Londonba gyere ki, itt mindenki szinesben virit:)))
Utalom ezt otthon, hogy ilyeneken kell gondolkozni, de teljesen megertelek.
Oltozz ugy, ahogy neked jol esik, ne foglalkozz senkivel a vilagon!!!
Szia!
Én fiú vagyok, többször is elmentem a gimibe fekete farmerban, fekete övvel, fekete félbakancsban, fekete pulóverrel és fekete pamut kesztyű + a bőrdzseki persze. :)
Kétszer is azt mondták rám hogy gyászolok, aztán már letértek a témáról, és harmadszorra senkit nem érdekelt, de a csajok beindultak rám :D
Szard le és kész! Szabad világban élünk ! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!