Ilyen szoknyát mivel lehetne felvenni?
Fekete felsővel ami nem túl kivágott, de nem is túl sportos, vagy türkizzel (ha találsz ugyanilyen árnyalatot). Cipő meg vagy törpesarkú vagy a most divatos egybetalpú, Deichmannban renegeteg van feketében. Amolyan átmenet a topi és a magassarkú között.
Egyébként a mai fiatalok 90%-ának ruhatárát lehet fikázni, amiben a tizenévesek járnak, sokszor olyan megdöbbentő hogy ihaj, de mindenki foglalkozzon csak magával! Valamelyik nap néztem a Szex és NYC-ot és ott olyan szinten össze-vissza öltözködnek a nők és SENKI nem szól bele, pont arra gondltam hogy milyen jó lenne ha nálunk is megérne már arra az emberiség hogy nem bámulja meg mindenki a másik nő ruháját, hanem mindenki azt vehetne fel amiben jól érzi magát és kész. Félreértés ne essék, én pont hogy totál átlagosan öltözöm, semmi extrém, hanem csak szimplán eszembe jutott, hogy amikor Amerikában jártam ott valóban mindenki úgy öltözik ahogy akar, senki meg se rezdül, és ez szerintem jó. De sokszor a mai tinik is felvesznek minden szir-szart, ami nem baj, csak ne szóljanak meg mást ugyan emiatt, hiszen ettől szép a divat, hogy mindenkinek megmutatja az egyéniségét, aki nem áll be a sorba, vagy aki van elég öntudatos ahhoz hogy azt viselje amiben jól érzi magát.
Fekete hoszű újjú garbó, halványkék harisnya, fekete lábmelegítő és cipő.
Egyébként szerintem is szexjelmez darabja. Iskoláslány fétis....
Persze ettől még hordhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!