Szerintetek milyen ez a ruhaösszeállítás?
csak úgy, utcára, semmilyen extra alkalom.. mostani időjárás.
(a póló betűrve a szoknyába, "buggyosan" kihúzva
ehhez HASONLÓ saruval:
innen pedig a 2-es számú:
szerintem nagyon jól néz ki..és ne érdekeljen más véleménye,mert te viseled nem ők.:)
nekem nagyon tetszik igy..csak mondjuk inkább fehér ujjatlant választanék:)
azt ne! az ing elrontja!! vagy így ahogy van harisnya nélkül/bőrszínű vagy fehér toppal :)
egy ilyennel nagyon jól mutatna
Az inget tényleg ne!olyan lennél benne,mint Britney Spears a One More Time-ban..
A szoknya meg a póló nagyon jó együtt,de nem azzal a szandállal,és harisnyával.
Stockholmban,meg Londonban szoktak hasonlóképpen öltözni az emberek.
Azért,mert itt Magyarországon nem elfogadott ez a stílus,még nyugodtan merj így öltözködni.:)
Ez a diszkós stílusú,Hajógyári-szigetes bőrkabát,már rég nem divat, a lógós ülepű nadrágról nem is beszélve.
Az a baj,hogy,azt,aki nem úgy ölzözködik fel,mint az emberek többsége az utcán,hanem visz egy kis egyéniséget,színt az outfit-jeibe,akkor az már rögtön divatjamúlt,gáz,vagy szimplán hülyén néz ki.Dehogyis!:)
Én a www.lookbook.nu nevű street style oldalról szoktam ötleteket meríteni...rendszeresen megnéznek az utcán,de nem ilyen:,,Úristen!Milyen gáz!" nézéssel.
Akkor sem érdekelne,ha így történne.Nekem tetszik,ahogy öltözködöm,és kész.
Abban viszont igaza van valamelyik előtttem válaszolónak,hogyha a mindennapokban visszafogottabban öltözködsz,akkor inkább ne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!