Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a ruhaösszeállítás?

Figyelt kérdés

csak úgy, utcára, semmilyen extra alkalom.. mostani időjárás.

[link]

[link]

(a póló betűrve a szoknyába, "buggyosan" kihúzva

ehhez HASONLÓ saruval:

[link]

innen pedig a 2-es számú:

[link]

2011. ápr. 2. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jól néz ki..és ne érdekeljen más véleménye,mert te viseled nem ők.:)

nekem nagyon tetszik igy..csak mondjuk inkább fehér ujjatlant választanék:)

2011. ápr. 2. 23:51
 12/15 A kérdező kommentje:
igen. szerintem is fel fogom venni.. csak még arra gondoltam hogy egy ugyanolyan színű, mint a szoknya sima rövidujjú póló, és azon egy fehér ing így megkötve a mell alatt..majd kísérletezem.azért köszi jöhetnek még válaszok!!
2011. ápr. 2. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

azt ne! az ing elrontja!! vagy így ahogy van harisnya nélkül/bőrszínű vagy fehér toppal :)

[link]

egy ilyennel nagyon jól mutatna

2011. ápr. 3. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Az inget tényleg ne!olyan lennél benne,mint Britney Spears a One More Time-ban..

A szoknya meg a póló nagyon jó együtt,de nem azzal a szandállal,és harisnyával.

Stockholmban,meg Londonban szoktak hasonlóképpen öltözni az emberek.

Azért,mert itt Magyarországon nem elfogadott ez a stílus,még nyugodtan merj így öltözködni.:)

Ez a diszkós stílusú,Hajógyári-szigetes bőrkabát,már rég nem divat, a lógós ülepű nadrágról nem is beszélve.

Az a baj,hogy,azt,aki nem úgy ölzözködik fel,mint az emberek többsége az utcán,hanem visz egy kis egyéniséget,színt az outfit-jeibe,akkor az már rögtön divatjamúlt,gáz,vagy szimplán hülyén néz ki.Dehogyis!:)

Én a www.lookbook.nu nevű street style oldalról szoktam ötleteket meríteni...rendszeresen megnéznek az utcán,de nem ilyen:,,Úristen!Milyen gáz!" nézéssel.

Akkor sem érdekelne,ha így történne.Nekem tetszik,ahogy öltözködöm,és kész.

Abban viszont igaza van valamelyik előtttem válaszolónak,hogyha a mindennapokban visszafogottabban öltözködsz,akkor inkább ne.:)

2011. ápr. 3. 18:08
 15/15 A kérdező kommentje:
én is szoktam a lookbook.nu-ról ötleteket venni, és olyan stílusú szeretnék lenni mármint törekszem hogy egyedi legyen különleges, divatos és mégse tucat, és hát egyre jobban érdekel a divat, és egyre ilyenebb ruhákat kezdek hordani, szóval most kb ilyen átmeneten vagyok de tavasszal meg nyáron mindig sokat fejlődik az öltözködésem szóval ez az első kicsit "merészebb" összeállításom, de nyáron új ruhák, új összeállítások, egyre jobban megszokom..
2011. ápr. 3. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!