Ez a ruhaösszeállítás milyen?
ilyesmiszerű cipő (nem pont ilyen)
egy sötétkék cicagatya világoskék pöttyökkel
egy nagy fehér póló, fekete mintával (tigris)
köszi előre a válaszokat:))
tudom, hogy pöttyös meg mintás az gáz, de nincs sima pólóm és olyan jól áll a gatya hogy az nem igaz:(
és az egészen van egy nagy tigris, szóval nem olyan kicsi minták
Elképzelve nem lehet jó.
Vagy a mintás nacihoz egy egyszínű póló vagy a mintás pólóhoz egy sima sötét cicanaci.
A pöttyös és tigrises együtt ne haragudj de nem jó.
Ha olyan jól áll a naci akkor holnap suli után menj vegyél egy sima hosszú felsőt, addig is holnap a jó kis pólót egy sima cicanacival vedd fel.
köszi a normális választ:D
amúgy nem látszik a gatyán, hogy pöttyös csak közelről:S
de jó, vágom én hogy szar:D
nem tudjátok hol lehet venni egy nagy mintátlan felsőt? mert én még sehol sem láttam... próbáltam olyant, hogy egy sima felsőből XXL-eset de azok csak széltébe nagyon nem hosszában :S
Nem az a baj, hogy két mintás dolog együtt, hanem a stílus.
A pöttyös dolgok cukik, ahhoz már nem igazán jó egy dögös szandál, inkább egy egyszerű fehér, vagy világos vászoncipő és egy fehér póló egy szintén cuki mintával (egy szemüveg, figurák)- Az állatminta, általában szexis benyomást kelt, és ahhoz jó a cipő, de a leggings már nem. Valamit le kell cserélni, hogy jó legyen az összhatás.
köszönöm :))
akkor majd veszek hozzá egy fekete leggingset :D
(de mondjuk szerintem a leggings is inkább dögös, mert mondom, nem látszik annyira hogy pöttyös xDD de nem akarom fényezni a szart, majd veszek hozzá feketét :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!